Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 35
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: justmike
Forum: BSOD Help and Support 23 Oct 2011
Replies: 1
Views: 2,819
Posted By justmike
I believe I know what is causing the issue, but...

I believe I know what is causing the issue, but not sure how to proceed.

I did a system restore back a week or so and it fixed it (but I reversed the restore), but Explorer.exe is giving me a 'No...
Forum: Sound & Audio 23 Oct 2011
Replies: 2
Views: 3,074
Posted By justmike
Alright then, I posted another thread there. Can...

Alright then, I posted another thread there. Can a mod close this?

Thanks.
Forum: BSOD Help and Support 23 Oct 2011
Replies: 1
Views: 2,819
Posted By justmike
Can't change any file properties, error 0x80004005

Hi there,

I was trying to change a mp3 file properties > details, but it won't let me. There is nothing listed.

When looking in explorer, it shows no album information or title.

It does...
Forum: Sound & Audio 23 Oct 2011
Replies: 2
Views: 3,074
Posted By justmike
Can't change any file properties, error 0x80004005

Hi there,

I was trying to change a mp3 file properties > details, but it won't let me. There is nothing listed.

When looking in explorer, it shows no album information or title.

It does it...
Forum: General Discussion 13 Oct 2011
Replies: 0
Views: 1,566
Posted By justmike
Groove Search Protocol Handler Desktop Shortcut Icon Keeps Generating

Hi guys,

I just fixed an error on my computer that was giving me an Explorer.exe 'No such interface supported error' when I right clicked on desktop and selected anything other than gadgets.

I...
Forum: Drivers 13 Oct 2011
Replies: 23
Views: 147,398
Posted By justmike
LIDE60 driver doesn't work.

LIDE60 driver doesn't work.
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Hi quester, Left the computer off all night,...

Hi quester,

Left the computer off all night, so about 7-8 hours. Turned it on now, and still works as good as it was before.

Hopefully that ends the black screen drama.
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
I did that, it returned with: You do not need to...

I did that, it returned with: You do not need to de-fragment this volume.

Other things it said was Total fragmented space: 9%.

Yes, I use Puran Defrag and might do a boot time defrag too.

Ok...
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Yeah, sure, what do I do?

Yeah, sure, what do I do?
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
I can see all my drives under My Computer. ...

I can see all my drives under My Computer.

When I click properties on my C drive (which is my SSD), I see in the general tab:

Type: Local Disk
File system: NTFS

My used and free space and...
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Yeah, been using Windows now for 20 minutes since...

Yeah, been using Windows now for 20 minutes since I restarted. Since I disabled it, nothing has changed. Still working like it did when it was enabled.

Should I just leave it like this and see if...
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
I disabled it and saved. When I restarted I...

I disabled it and saved.

When I restarted I saw the ASUS logo screen and it booted up straight to Windows.
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
I did that, and still says no hard disk is...

I did that, and still says no hard disk is detected when I restarted. I think there is no point in having it enabled as it is searching for something I have not set-up.

Should I disable it then?
Forum: Hardware & Devices 06 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
No, I have no drives that are IDE installed. My...

No, I have no drives that are IDE installed. My SATA mode is set to AHCI mode.

I see, well, I have no IDE drives. Do I change that setting for the storage controller to AHCI if it's available?
...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
It's possible I'm using the onbaord SATA 6G for...

It's possible I'm using the onbaord SATA 6G for my SSD.

If you look at the pic I attached, it says Marvell Storage Controller is IDE Mode and Marvell Storage OPROM is Enabled.

But, my SATA mode...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
I just installed the Management Engine Interface...

I just installed the Management Engine Interface driver from the mobo CD again. I'll restart now.
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
The only thing I didn't install is Intel Rapid...

The only thing I didn't install is Intel Rapid Storage Technology driver. Because every time I restarted when it was installed, my computer would freeze for 45 seconds. I read about it and...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Yes, I downloaded the latest Intel Management...

Yes, I downloaded the latest Intel Management Engine Interface to fix that problem.

I installed everything from the CD, alright, I'll re-run the CD now and see.




Yes, I can go into BIOS...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
A computer company here called Centrecom. I...

A computer company here called Centrecom.

I picked the parts and they put it together for me.

I forgot to mention, when I boot the computer up, Marvell Controller screen is the first thing I...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
OH, and just to add, when I did format, I too...

OH, and just to add, when I did format, I too couldn't find the PCI Simple Communications Controller, I had to download Intel Management Engine Interface to fix it from the device manager.
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Anything you would like to see with a screenshot?...

Anything you would like to see with a screenshot? I can access it, but at the loss of 6G speed.




I had a search of that and been reading many forums. They seem to be experiencing BSOD a lot...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
All wiring seems solid. With...

All wiring seems solid.




With resetting the CMOS / and system clock, sorry if I sound like a noob in this regard, but there is no option to in the BIOS itself to do this and I don't see...
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Thanks for the reply quester12!! I checked...

Thanks for the reply quester12!!

I checked to see what is connected in SATA configuration:

SATA mode is set to AHCI mode
S.M.A.R.T. Status check is enabled

Sata6g_1 not present
Sata6g_2 SSD
Forum: Hardware & Devices 05 Oct 2011
Replies: 36
Views: 5,008
Posted By justmike
Marvell Controller Unplugged / Reboot and Select proper Boot device

Hi guys,

I have a new PC with a SSD and 2 other drives. Using a P8P67 LE motherboard by ASUS.

I have had two black screens in a period of a month that pretty much say, "Reboot and Select proper...
Forum: BSOD Help and Support 14 Sep 2011
Replies: 14
Views: 2,528
Posted By justmike
Hi guys, I formatted 9 days ago and I haven't...

Hi guys, I formatted 9 days ago and I haven't experienced a blue screen as of yet.

However, I woke up this morning with a black screen :banghead:

After reading about this error:

Realtek PCIe...
Showing results 1 to 25 of 35

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:09 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33