Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CeltiKaos
Forum: General Discussion 12 Sep 2011
Replies: 3
Views: 1,812
Posted By CeltiKaos
Same problem, same hardware and OS

Any answers please?

Kind regards,

Julian
Forum: Drivers 01 Feb 2010
Replies: 31
Views: 61,431
Posted By CeltiKaos
Hi Locutus, BIG Apologies for omitting that...

Hi Locutus,

BIG Apologies for omitting that the PC dual-boots with Windows XP and the XP installation works perfectly. - I thought I had mentioned it - looks like I stupidly forgot.

The driver...
Forum: Drivers 01 Feb 2010
Replies: 31
Views: 61,431
Posted By CeltiKaos
Hi All, I have the AverTV Hybrid Super 007...

Hi All,

I have the AverTV Hybrid Super 007 as well and identical problem to the first poster. OS is Win 7 Professional x64, and the latest drivers installed. Just over a year from the first...
Forum: Media Center 31 Jan 2010
Replies: 11
Views: 13,038
Posted By CeltiKaos
I have the same issue as the original poster,...

I have the same issue as the original poster, with one proviso. The PC in question is a standard desktop with an AverTV capture card installed connected directly to my cable TV STB. It is a new...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33