Windows 7 Forums

Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: oxygenthief
Forum: Hardware & Devices 10 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
It's definitely a confusing problem. Luckily, the...

It's definitely a confusing problem. Luckily, the hard drive worked in Jmicron. SATA cables all over the place, but it's running well so I'm not going to touch anything anymore.

Thank you so much...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Unfortunately I don't. It worked just fine in IDE...

Unfortunately I don't. It worked just fine in IDE however. I was considering attempting to run it through SATA 6 or 7, the Jmicron port. Will that have an effect?
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Gigabyte XD58-UD3R, i7-920 on 1366 chipset, 8gb...

Gigabyte XD58-UD3R, i7-920 on 1366 chipset, 8gb 2-channel Patriot G2 RAM, Windows Home Premium 64bit.

Okay. So, I rebooted into IDE model and it popped up the driver notification. The SSD no...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
I'm also certain this isn't normal (picture). ...

I'm also certain this isn't normal (picture).

I opened Regedit and msahci was already set to 0. Iastorv was at 3, and I set it to 0. Upon reboot, with only the ssd, I didn't get the lovely screen...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
So I just reinstalled Windows. I had it set to...

So I just reinstalled Windows. I had it set to AHCI, and I had some issues with the boot DVD not being recognised.

I connected the DVD drive to the Jmicron SATA port and selected it via the F12...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Two of them had random data on them, one had an...

Two of them had random data on them, one had an old install of windows (now formatted) and one was empty. I didn't notice any partition in the brief time everything was working, but I'll run disk...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Thank you. I installed windows while everything...

Thank you. I installed windows while everything was set to IDE. I amended those values in Regedit before changing to AHCI, and unfortunately the problem still occurred.

I did install windows with...
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Thank you. Much appreciated

Thank you. Much appreciated
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Sorry for any confusion. I'm having startup...

Sorry for any confusion. I'm having startup issues.

Before I changed to AHCI, it was set to IDE. It's a home built PC.
Forum: Hardware & Devices 09 Feb 2014
Replies: 18
Views: 687
Posted By oxygenthief
Stuck during boot after AHCI change

Hi all,
I recently installed an SSD. I was running it on SATA, and it was pretty slow. I googled around, and discovered I should have had it on AHCI. I made a couple of Regedit changes to ensure I...
Forum: Tutorials 30 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
It just never ends :/ SeaTools won't work without...

It just never ends :/ SeaTools won't work without an updated .net 4.0 Framework installed.

I downloaded that from the Microsoft website but when I tried to install it, it just did nothing. Task...
Forum: Tutorials 30 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
Disk 3 formatted and is now perfectly...

Disk 3 formatted and is now perfectly operational, thank you so much.

I'm downloading SeaTools for Disk 2. Again, thank you for your help
Forum: Tutorials 30 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
Thanks. It's listed as formatting now, I'll...

Thanks. It's listed as formatting now, I'll assume it will take some time.

What do you suggest for Disk 2?
Forum: Tutorials 29 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
My apologies, but how do I format the Disk...

My apologies, but how do I format the Disk without having an assigned drive number? It no longer appears in the top menu of Disk Management.
Forum: Tutorials 29 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
Disk 2 gives a 'The request could not be...

Disk 2 gives a 'The request could not be performed because of an I/O device error'.
It shows up within DISKPART, but it and Disk 3 don't have a volume.

I'm not sure how to format a drive...
Forum: Tutorials 29 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
http://i1190.photobucket.com/albums/z444/oxygenthi...

http://i1190.photobucket.com/albums/z444/oxygenthief22/HDDIssue2jpg.jpg

Thanks Brink, I hope this is better. This issue pertains to Disk 3.

Unfortunately in the last half an hour, Disk 2 went...
Forum: Tutorials 29 Sep 2012
Replies: 56
Views: 126,243
Posted By oxygenthief
Hi Brink, I'm having a very similar issue. I...

Hi Brink,

I'm having a very similar issue. I got given two internal 1tb SATA drives from a friend, however Windows will only recognise one.

Disk Management tells me it's 100% empty, however...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:23 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33