Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: t2n
Forum: Sound & Audio 28 Apr 2009
Replies: 20
Views: 75,549
Posted By t2n
you could try these from dell: ...

you could try these from dell:

http://ftp.us.dell.com/audio/Realtek_ALC888-HD-Audio_A01_R176166.exe

same model, this way worked for me once. good luck!
Forum: Sound & Audio 27 Apr 2009
Replies: 20
Views: 75,549
Posted By t2n
could you write some details about your sound...

could you write some details about your sound card name vendor etc ? i'll try to look for proper driver..
Forum: Sound & Audio 26 Apr 2009
Replies: 20
Views: 75,549
Posted By t2n
i'm waiting for your report about...

i'm waiting for your report about ALC880-882_Vista_V6015306.zip, abaddon3k (do not forget about checking Realtek High Definition Audio Driver R2.14 for Vista too)

greets, t2n
Forum: Sound & Audio 22 Jan 2009
Replies: 20
Views: 75,549
Posted By t2n
i had a problem with ALC 882 sound card...

i had a problem with ALC 882 sound card (integrated with mobo), driver was recognized by w7,but there was no sound, but i managed it with giving manually drivers from ALC880-882_Vista_V6015306.zip...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33