Windows 7 Forums

Showing results 1 to 10 of 10
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Devil
Forum: Tutorials 14 Jan 2010
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
My computer has been working for a while now. I...

My computer has been working for a while now. I guess the problem was the ch0 master s-ata cable. I changed it after getting disk read error and it booted fine. Time will show if it really was the...
Forum: Tutorials 06 Jan 2010
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
There was new drivers for the chipset and I'm...

There was new drivers for the chipset and I'm downloading them right now. Only thing is that it takes a long time since it downloads only 20kB/s -_- I hope that fixes it. The computer has never been...
Forum: Tutorials 06 Jan 2010
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
I already ran the memtest86+ and it didn't give...

I already ran the memtest86+ and it didn't give any errors. The bios has been reset to default once already. I haven't checked the website in a while. Last time I did there was no drivers for Win 7...
Forum: Tutorials 06 Jan 2010
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Hello again Shawn, I now have a brand new...

Hello again Shawn,

I now have a brand new hard drive (actually I got it last week but I have been testing) and it worked for like 4 days and then... Same error all over again. Reinstalled windows,...
Forum: Tutorials 21 Dec 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Shawn, Windows reinstall doesn't help at...

Shawn,

Windows reinstall doesn't help at all. I do fresh reinstall (load my windows disc remove system reserved and the windows volume, rebuild them and install) and after a few days it just gives...
Forum: Tutorials 20 Dec 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Shawn, The Windows disk didn't help the I/O...

Shawn,

The Windows disk didn't help the I/O error. Had it again this morning when I tried to boot up my computer. Again I got it working by changing settings in bios and doing the startup repair...
Forum: Tutorials 19 Dec 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Thanks

So, now I came back. Shrinking the volume didn't help at all because my computer got stuck all the time when my windows was on slave disk. Now I know that S-ATA hard drives don't have the jumpers and...
Forum: Tutorials 29 Nov 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Now there's another problem. When I try to shrink...

Now there's another problem. When I try to shrink the partition it says I can only shrink it by 10 gigs and that defrag could get more shrinkable space there. And now comes the problem. When I...
Forum: Tutorials 20 Nov 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
Ahh, I see. I didn't read the tutorial close...

Ahh, I see. I didn't read the tutorial close enough. Just skipped to the later parts, of course I shouldn't do that :D. Yeah, that will help for sure. I'll reinstall windows tomorrow or so and post...
Forum: Tutorials 20 Nov 2009
Replies: 436
Views: 1,007,707
Posted By Devil
.

Hello Brink and other Seven forums users

I have a little problem. I added a new hard disk for copying files off my old hard disk because of getting a new computer. Now I have the computer but it...
Showing results 1 to 10 of 10

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:00 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33