Windows 7 Forums

Showing results 1 to 19 of 19
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: CarolinaGuy
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
Ken, It's XBOX Media Center XBMC Media...

Ken,

It's XBOX Media Center

XBMC Media Center for Mac OS X, Windows and Linux (http://xbmc.org/)

XBMC_for_Windows-9.04.1-repack2.exe

I use it strictly for reviewing the LATEST MOVIE...
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
I installed ...

I installed
C:\ATI\Support\9-7_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu

I then install OpenGL95.exe

I then install XBMC.exe

Found this on-line
. It should be noted that XBMC requires OpenGL 1.4...
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
Ken, I just completely re-installed...

Ken,

I just completely re-installed everything day before yesterday.

There nothing basically on the computer but Firefox & Thunderbird.

CarolinaGuy
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
Ken, Downloaded the file (OpenGL95.exe);...

Ken,

Downloaded the file (OpenGL95.exe); installed and re-booted. Still no go.

---------------------------
XBMC: Fatal Error
---------------------------
MS default OpenGL drivers detected....
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
Ken, Here is the print out, Ver 1.1 is...

Ken,

Here is the print out, Ver 1.1 is installed and it looks as if ver 1.2 may be supported. Beyond that they ALL indicate that they are unsupported.

CarolinaGuy

Renderer: GDI Generic...
Forum: Drivers 29 Jul 2009
Replies: 19
Views: 27,658
Posted By CarolinaGuy
OpenGL

I'm trying to get XBMC to work on my system. It refuses to start stating that:

"MS default OpenGL drivers detected. Please get OpenGL drivers from your video card vendor

It's an older system...
Forum: Media Center 22 Jul 2009
Replies: 3
Views: 881
Posted By CarolinaGuy
Thanks, ciphernemo...

Thanks, ciphernemo (http://www.sevenforums.com/member.php?u=14836)


I appreciate the info.

CarolinaGuy
Forum: Installation & Setup 22 Jul 2009
Replies: 3
Views: 895
Posted By CarolinaGuy
THANKS. Will do a complete new installation. ...

THANKS. Will do a complete new installation.

CarolinaGuy
Forum: Installation & Setup 22 Jul 2009
Replies: 3
Views: 895
Posted By CarolinaGuy
WIN 7 Build 7100 Re-installation

My WIN 7 system has become very sluggish.

Can I do an in-place re-installation without loosing my programs and data. Or should I back up all data and do a new installation.

CarolinaGuy
Forum: Media Center 22 Jul 2009
Replies: 3
Views: 881
Posted By CarolinaGuy
Tv lineup

I have a Hauppauge PVR-150 installed in my WIN 7 system. When I set up the Media center it only picked up Channels 2-99.

I would really like to receive the FOX BUSINESS CHANNEL (FBC, Ch 122) on...
Forum: Performance & Maintenance 11 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
THANKS, Will do that. CarolinaGuy

THANKS, Will do that.

CarolinaGuy
Forum: Performance & Maintenance 11 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
Frostbite & Zipzag3143, After running...

Frostbite & Zipzag3143,

After running Process Explorer & then SFC; I re-ran Process Explorer. Evidently, sfc /scannow corrected something because the second run of Process Explorer showed 3-4% CPU...
Forum: Performance & Maintenance 11 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
Ran SFC /SCANNOW it completed and returned: ...

Ran SFC /SCANNOW

it completed and returned:

Windows Resource Protection did not find any integrity violations.

I did get a "MANUAL BACKUP" to the WHS completed last night -
8 Hour 1 Minute...
Forum: Performance & Maintenance 11 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
Ran Process explorer CPU usage is at 100% ...

Ran Process explorer

CPU usage is at 100%

svchost.exe is consuming 84% of CPU usage.


CarolinaGuy
Forum: Performance & Maintenance 10 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
Everything is slow; start up and shutdown and the...

Everything is slow; start up and shutdown and the system backup to the WHS. The other two computers, I have connected to the Network have larger hard drives and take less than 10 minutes; both are...
Forum: Performance & Maintenance 10 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
I now have 93 GB used; 23.7 GB FREE and defrag...

I now have 93 GB used; 23.7 GB FREE and defrag the drive.

No change in ability to backup to WHS. Current backup started at 4:07 and is 45% complete. Typically a backup takes 7 minutes.
...
Forum: Performance & Maintenance 09 Jul 2009
Replies: 15
Views: 3,868
Posted By CarolinaGuy
Windows 7 has slowed to a crawl

I need some help.

All of a sudden my Windows 7 machine has turned into a Commodore 64 in speed.
Last night I attempted to back-up the machine to my WHS. The hard drive being backed up is a 120 GB...
Forum: Hardware & Devices 03 Jul 2009
Replies: 2
Views: 4,268
Posted By CarolinaGuy
Ken, The Pioneer drive is a new drive from...

Ken,

The Pioneer drive is a new drive from Newegg earlier this year.

The computer is a desktop.

I have usb drives that I can put the data on and then burn it from my other system but I...
Forum: Hardware & Devices 03 Jul 2009
Replies: 2
Views: 4,268
Posted By CarolinaGuy
Unable to burn cd/dvd successfully

I'm running Win 7, build 7100 on my all three of my computers. On my OLDEST System I consistently fail to get a successful Burn of a CD/DVD.

The system consists of :

A7N8X Deluxe Ver 2.0 MB...
Showing results 1 to 19 of 19

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:50 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33