Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 30
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Chvybeatsford
Forum: General Discussion 29 Jan 2011
Replies: 2
Views: 1,983
Posted By Chvybeatsford
SOLVED By finding this...

SOLVED


By finding this http://www.sevenforums.com/general-discussion/6178-screensaver-power-off-monitor-not-working.html

And within that post was this Notebook Optical Mouse 3000...
Forum: Network & Sharing 29 Jan 2011
Replies: 2,426
Views: 259,736
Posted By Chvybeatsford
Seems i needed to reset router.. With laptop...

Seems i needed to reset router..

With laptop wireless N
http://www.speedtest.net/result/1133034292.png (http://www.speedtest.net)
Forum: Network & Sharing 29 Jan 2011
Replies: 2,426
Views: 259,736
Posted By Chvybeatsford
Few days ago ...

Few days ago

http://www.speedtest.net/result/1097609659.png (http://www.speedtest.net)

And today seems i cant even get 1mb down.. Gonna have to call them up again.
Forum: General Discussion 29 Jan 2011
Replies: 2
Views: 1,983
Posted By Chvybeatsford
Here is a list of whats running.

Here is a list of whats running.
Forum: General Discussion 29 Jan 2011
Replies: 2
Views: 1,983
Posted By Chvybeatsford
Screen saver no longer works.. SOLVED

SOLVED


Ok so my screen saver wont work. Ive tested it at 1 min intervals and no matter what i do wont work. Change theme, Set power options to never turn off . Nutting helps.

Windows 7...
Forum: General Discussion 14 Aug 2010
Replies: 7
Views: 1,466
Posted By Chvybeatsford
try reformatting with this tool Thank you for...

try reformatting with this tool Thank you for downloading HP USB Disk Storage Format Tool (http://www.pcworld.com/downloads/file_download/fid,64963-order,4-c,peripherals/download.html) [press the...
Forum: General Discussion 14 Aug 2010
Replies: 7
Views: 1,466
Posted By Chvybeatsford
As of now i dont get any auto play and dosent...

As of now i dont get any auto play and dosent show up in mycomputer. But if i right click computer then go to manage it shows up.

When i did show up in my computer it said 1 gig
Forum: General Discussion 14 Aug 2010
Replies: 7
Views: 1,466
Posted By Chvybeatsford
I dont wanna put windows on it, I just want it...

I dont wanna put windows on it, I just want it back to a removable drive with 7.45 gig like it was
Forum: General Discussion 14 Aug 2010
Replies: 7
Views: 1,466
Posted By Chvybeatsford
Help may have messed up thumb drive.

FIXED


Ok i have a 8g usb thumb drive. Tried the chrom os install on it and couldn't get it to load on a pc. So just decided to formate thumb drive AND NOW it only has 1 gig. I tried the Devise...
Forum: Network & Sharing 14 Aug 2010
Replies: 2,426
Views: 259,736
Posted By Chvybeatsford
This is my laptop feed running wireless.... ...

This is my laptop feed running wireless....

http://www.speedtest.net/result/914504338.png (http://www.speedtest.net)


Main PC hard wired.


http://www.speedtest.net/result/914505947.png...
Forum: General Discussion 16 Feb 2010
Replies: 7
Views: 1,213
Posted By Chvybeatsford
Just a update.... I couldn't get it working so i...

Just a update.... I couldn't get it working so i just pulled the HD out and put it in another Pc and copied all files i needed. Then installed a fresh copy of Win 7 64.

Thanks for trying..
Forum: General Discussion 09 Feb 2010
Replies: 7
Views: 1,213
Posted By Chvybeatsford
Well thanks thats why i came here. Ok now...

Well thanks thats why i came here.

Ok now really not good. Safe mode wont load. Gets stuck at the driver screen. Any safe mode i try. Vga mode runs same as normal. Last known wont work.
...
Forum: General Discussion 09 Feb 2010
Replies: 7
Views: 1,213
Posted By Chvybeatsford
Will try that.... Gimmi 15mins ill report back.,

Will try that.... Gimmi 15mins ill report back.,
Forum: General Discussion 09 Feb 2010
Replies: 7
Views: 1,213
Posted By Chvybeatsford
Display no longer working.

Ok i know this is not a Xp forum but this place helped allot with my Seven machine i would rather yalls help.

So its a Xp machine i have set up in my 2nd room as a internet only machine.What...
Forum: Hardware & Devices 03 Jan 2010
Replies: 18
Views: 3,636
Posted By Chvybeatsford
Still nothing guys. tried just about everything.

Still nothing guys. tried just about everything.
Forum: Hardware & Devices 31 Dec 2009
Replies: 18
Views: 3,636
Posted By Chvybeatsford
Ok so in bios set main HD to IDE mode. Srry if...

Ok so in bios set main HD to IDE mode. Srry if I'm lost the move from old IDE computers to sata has me confused
Forum: Hardware & Devices 30 Dec 2009
Replies: 18
Views: 3,636
Posted By Chvybeatsford
Ok jus I new to seven so didn't know bout this...

Ok jus I new to seven so didn't know bout this feature.... At the bottom right control panel I have safly remove hardware. The drive is listed there when I plug it in. Just under properties it dosent...
Forum: Hardware & Devices 30 Dec 2009
Replies: 18
Views: 3,636
Posted By Chvybeatsford
Control Panel - Administrative Tools - Computer...

Control Panel - Administrative Tools - Computer Management - Diskmanagement = No drive seen

I am running in Achi also.
Forum: Hardware & Devices 30 Dec 2009
Replies: 18
Views: 3,636
Posted By Chvybeatsford
esata drive not shown in windows.

Ok i have a Seagate freeagent pro 500g external HDD. Was running usb but new MB has esata so i wanted to give it a go. Well not so easy as i thought.

If esata drive is hooked to port when...
Forum: Installation & Setup 23 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,793
Posted By Chvybeatsford
All went well. Mods mark as solved

All went well. Mods mark as solved
Forum: Drivers 23 Dec 2009
Replies: 7
Views: 1,639
Posted By Chvybeatsford
Srry i got it now seems the first sata cable i...

Srry i got it now seems the first sata cable i tried was bad. Got another and have windows installing At them moment.

Thanks again.
Forum: Installation & Setup 23 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,793
Posted By Chvybeatsford
OK finally after changing the SATA cable i got...

OK finally after changing the SATA cable i got Hdd activity and installing windows now. Thanks for the help. Seems the first sata cable was bad.
Forum: Installation & Setup 23 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,793
Posted By Chvybeatsford
What do u mean specs? I have the CPU and stuff...

What do u mean specs? I have the CPU and stuff listed in first post.
Forum: Installation & Setup 23 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,793
Posted By Chvybeatsford
Ill do that once I get home from work.thanks

Ill do that once I get home from work.thanks
Forum: Installation & Setup 23 Dec 2009
Replies: 11
Views: 2,793
Posted By Chvybeatsford
When the cd boots I chose which windows x86 or...

When the cd boots I chose which windows x86 or x64. Then next windows is where I wanna install but nuthing is in that list. No hdd. My hdd also dosent
show up in post screen or bios
Showing results 1 to 25 of 30

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:51 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33