Windows 7 Forums


Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: spin498
Forum: Sound & Audio 28 Aug 2015
Replies: 3
Views: 1,518
Posted By spin498
It's the only sound device listed and it's set as...

It's the only sound device listed and it's set as enabled.
Forum: Sound & Audio 27 Aug 2015
Replies: 3
Views: 1,518
Posted By spin498
Radeon 5450 won't play audio thru HDMI

I have just done a fresh install of Win 7 Pro on my HP. I am giving the machine to my son so did a complete wipe and installed from scratch. I've got a Radeon 5450 video card and downloaded the...
Forum: Installation & Setup 25 Mar 2011
Replies: 2
Views: 2,933
Posted By spin498
I tried that already and it won't install...

I tried that already and it won't install because......there's no vc90 files.

I have gone back through the available downloads on the MS site and starting at VS 2005 tried to install all the...
Forum: Installation & Setup 25 Mar 2011
Replies: 2
Views: 2,933
Posted By spin498
vc90 folders missing from winsxs folder

Had system crash due to bad memory. Had to do a clean install as the MBR was broken and none of the MBR repair methods would fix it. This was about 6 wks ago. I have just discovered while trying to...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:41.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App