Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: mtbmed
Forum: Hardware & Devices 29 Dec 2012
Replies: 30
Views: 27,742
Posted By mtbmed
Well, I tried the unplug ALL and restart method....

Well, I tried the unplug ALL and restart method. Nice. For whatever reason, the PC did not like that so it reorganized all USB drivers, assignments, everything. I plugged in the new wireless mouse...
Forum: Hardware & Devices 27 Dec 2012
Replies: 30
Views: 27,742
Posted By mtbmed
apoorv90 - I tested that on my other PC and my...

apoorv90 - I tested that on my other PC and my laptop. The USB mouse had no problem running simultaneously with the other mouse on both ...
Forum: Hardware & Devices 26 Dec 2012
Replies: 30
Views: 27,742
Posted By mtbmed
Difusal - I'll give the repair an attempt...

Difusal - I'll give the repair an attempt tomorrow when I get home from duty. btw, my install of WIN 7 is only about a month old and on a clean HDD. Oh well, the beauty and simplicity of PCs ...
Forum: Hardware & Devices 25 Dec 2012
Replies: 30
Views: 27,742
Posted By mtbmed
Hi Difusal :) Thanks for one solution but...

Hi Difusal :)

Thanks for one solution but unfortunately it didn't worked for me.
can you please provide any other solution or work around if u hav for the same problem

thanks in advance
...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:22 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33