Windows 7 Forums

Showing results 1 to 20 of 20
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: tracingspirals
Forum: Installation & Setup 12 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
Hey, thanks for the replies. I did install...

Hey, thanks for the replies. I did install windows using UEFI. I ended up deleting the old HDD anyway and using the diskpart clean command to make it like new. Everything seems to have turned out...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
On running diskpart again you can see 3...

On running diskpart again you can see 3 partitions to the SSD:
http://i.imgur.com/xu489OS.jpg

And when I try to do anything with the partition in disk manager, it shows this:...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
http://i.imgur.com/wjEbqgm.jpg Here's...

http://i.imgur.com/wjEbqgm.jpg

Here's diskmanager with just the SSD, no system reserve partition to be seen...
http://i.imgur.com/SKvUN3i.jpg

And here's a screenshot of my computer, again no...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
I did that and here's the screen shot: ...

I did that and here's the screen shot:
http://i.imgur.com/dcZqpFU.jpg

To note disk 1 is the 500GB HDD on which I had my old OS. Also I seem to have noticed when I disconnect the old HDD, the pc...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
It would be nice if I could do it through windows...

It would be nice if I could do it through windows and without downloading any extra software though... I just want to erase an HDD I had my old OS on to make it like new...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
OK I ran the startup repair 3 times and it showed...

OK I ran the startup repair 3 times and it showed no errors. I think my system is recognising the old "system reserved" disk partition as the current one maybe?

Should I just use diskpart to wipe...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
I unplugged the Disk 2 and the system seems to be...

I unplugged the Disk 2 and the system seems to be running fine although I don't see any "System Reserved" folder.

I don't understand how the system reserved folder went onto the Disk 2 when I had...
Forum: Installation & Setup 11 Jul 2013
Replies: 15
Views: 871
Posted By tracingspirals
Formatting old OS drive?

Hey, I recently installed a new OS on a SSD and after decided there is nothing useful left on my HDD which contained the old/original OS, I want to remove the old OS from that disk and format it so I...
Forum: Installation & Setup 10 Jul 2013
Replies: 7
Views: 13,298
Posted By tracingspirals
Thanks for the help! Appreciate it much! windows...

Thanks for the help! Appreciate it much! windows seem to be running fine on the new SSD for the moment...
Forum: Installation & Setup 10 Jul 2013
Replies: 7
Views: 13,298
Posted By tracingspirals
Thanks a lot for the reply. I'm installing...

Thanks a lot for the reply.

I'm installing windows and when I create a new partition the partitions it created are:
Partition 1: MSR (Reserved)
Partition 2: System
Partition 3: Primary
...
Forum: Installation & Setup 10 Jul 2013
Replies: 7
Views: 13,298
Posted By tracingspirals
Installing windows 7 on SSD - MBR or GPT?

I recent bought an SSD and am looking to do a clean install of windows 7 on it. When initialising the disk it is asking me to chose between MBR or GPT. I looked around the internet but I can't seem...
Forum: Hardware & Devices 09 Jul 2013
Replies: 1
Views: 1,019
Posted By tracingspirals
If I try to "extend volume" it gives "not enough space on the disk(s)"

Here's the story. I bought this new Samsung 840 250GB SSD.
I first did a clean install of windows 7 on it and it worked fine. Windows installed without much problem and everything. Then something...
Forum: BSOD Help and Support 11 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Hi, no I haven't had any new crashes since then....

Hi, no I haven't had any new crashes since then. That was the only crash I had.
Forum: BSOD Help and Support 10 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Hi, yeah, I followed the BSOD posting...

Hi, yeah, I followed the BSOD posting instructions and attached the reports in my first post in this thread.

I read the 0x101 crash. What I got is it could be something wrong with the BIOS or a...
Forum: BSOD Help and Support 09 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Ok I ran the Seatools for HDD scan and both my...

Ok I ran the Seatools for HDD scan and both my HDDs passed all the tests (except the advanced ones which I didn't test).

Also I ran the "WhoCrashed" software and this is what it came up with:

...
Forum: BSOD Help and Support 09 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Thanks for the prompt replies. I touched the...

Thanks for the prompt replies.

I touched the bits of the motherboard I could (which weren't behind the graphics card and other components) and it was all fairly cool. I don't know if there's a...
Forum: BSOD Help and Support 09 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Thanks for the replies. I removed Kaspersky from...

Thanks for the replies. I removed Kaspersky from my PC.

I ran Prime 95 for around 9hrs and 22mins last night with 0 errors and warnings. CPU temp went max to 60C and stayed around 50-55C for most...
Forum: BSOD Help and Support 08 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Ran FurMark today for 30mins first at 720p max...

Ran FurMark today for 30mins first at 720p max temp 65C.

Then did a 15min 1080p benchmark.
Scores are: BURN-IN SCORE: 2819 points, 27802 frames, 30 FPS, 66C,
Resolution: 1920x1080 (FS) - AA:0...
Forum: BSOD Help and Support 07 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
Thanks very much for the response!! Device...

Thanks very much for the response!!

Device Concerns:
The Arcsoft TotalMedia software was just a demo I downloaded. Never really used it. I guess I'll just uninstall it.

Software Concerns:...
Forum: BSOD Help and Support 07 Jul 2012
Replies: 14
Views: 1,567
Posted By tracingspirals
BSOD playing Dirt 3

I was playing Dirt 3 online multiplayer when suddenly the system froze with this looping noise after which I got the BSOD. I didn't get to take a picture of the screen but I tried to follow the steps...
Showing results 1 to 20 of 20

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:01 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33