Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: FrizzleFry
Forum: Hardware & Devices 30 Apr 2010
Replies: 11
Views: 6,932
Posted By FrizzleFry
I was able to solve my problem by disconnecting...

I was able to solve my problem by disconnecting power from the USB hub... now each drive shows a separate eject entry. I guess Windows 7 looks at powered hubs as actual devices.

I have run into...
Forum: Performance & Maintenance 01 Apr 2010
Replies: 31
Views: 119,275
Posted By FrizzleFry
I was getting the 30 second Welcome screen also. ...

I was getting the 30 second Welcome screen also.

I do use a solid color background so I tried it with a background picture and the delay is mostly gone.

Googling around I found this MSKB:
...
Forum: Hardware & Devices 01 Oct 2009
Replies: 11
Views: 6,932
Posted By FrizzleFry
Running Safely Remove Hardware with this command:...

Running Safely Remove Hardware with this command:

%windir%\System32\RUNDLL32.EXE shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll

I do have entries for the two hard drives but when I try to remove one of...
Forum: Hardware & Devices 30 Sep 2009
Replies: 11
Views: 6,932
Posted By FrizzleFry
External USB drives connected via a hub

I have a couple of external USB hard drives connected to a PC through a USB hub

Safely Remove Hardware shows something like this:

Eject External HDD
- My Book (G)
- Cavalry (H)

In XP I...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:25 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33