Windows 7 Forums


Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: OmegaPhantomX
Forum: Graphic Cards 04 Apr 2010
Replies: 6
Views: 1,896
Posted By OmegaPhantomX
I've tried installing drivers in normal mode, and...

I've tried installing drivers in normal mode, and in safe mode. My XP version is SP3 already, ive installed the chipset drivers, and newest drivers. No luck.
Forum: Graphic Cards 03 Apr 2010
Replies: 6
Views: 1,896
Posted By OmegaPhantomX
=\ really?

=\ really?
Forum: Graphic Cards 29 Mar 2010
Replies: 6
Views: 1,896
Posted By OmegaPhantomX
Anyone?

Anyone?
Forum: Graphic Cards 28 Mar 2010
Replies: 6
Views: 1,896
Posted By OmegaPhantomX
Should I try get an outdated driver?

Should I try get an outdated driver?
Forum: Graphic Cards 28 Mar 2010
Replies: 6
Views: 1,896
Posted By OmegaPhantomX
Can't select 2x 9800GTX+ SLI as vid source, VGASAVE =\

Okay, I've been having this issue for a while now.

With W7 64-bit, everything loads fine. I went to go play the game I helped beta test since june (League of Legends) and it tells me: sorry your...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:05 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33