Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: wlsinwi
Forum: Hardware & Devices 15 Feb 2010
Replies: 9
Views: 49,680
Posted By wlsinwi
I can testify to that working too!! Instead of...

I can testify to that working too!! Instead of just rebooting I shut down and unplugged.
when I powered up it was fixed! go figure but I did notice that the unknown device must have been the USB...
Forum: Performance & Maintenance 11 Dec 2009
Replies: 4
Views: 5,913
Posted By wlsinwi
Simular problems with sleep mode and my solution...

Simular problems with sleep mode and my solution is to select hibernate as the default action not sleep. Hibernate is way safer as all the settings are stored on the disk not in memory and on my...
Forum: Drivers 16 Nov 2009
Replies: 42
Views: 124,111
Posted By wlsinwi
I just wanted to say thanks! The instructions on...

I just wanted to say thanks! The instructions on how to get the turbo memory working were very helpful. E.G. "extract the driver with command line: INVM19ENU.exe -a -p (the extracted files end up in...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:30 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33