Windows 7 Forums

Showing results 1 to 3 of 3
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: KnowMadd
Forum: Media Center 18 Jun 2010
Replies: 6
Views: 1,567
Posted By KnowMadd
Maybe this post will answer you problem. See the...

Maybe this post will answer you problem. See the last few posts about powerup after reboot.
WINTV V7 CD1.3 HVR-1950: On Startup no video - Hauppauge UK Forum (User -> User Support)...
Forum: Media Center 18 Jun 2010
Replies: 4
Views: 7,331
Posted By KnowMadd
Turns out that the problem is with the Tuner or...

Turns out that the problem is with the Tuner or Windows OS, see this post:
WINTV V7 CD1.3 HVR-1950: On Startup no video - Hauppauge UK Forum (User -> User Support)...
Forum: Media Center 18 Jun 2010
Replies: 4
Views: 7,331
Posted By KnowMadd
WMC and TV Tuner - No Signal / Too Weak a Signal

I have owned several TV Tuners in the past and this is the first OS that has given me problems.

I have a Hauppauge WinTV-HVR-1950 (USB 2.0hs) and cannot get a picture from my Cox Cable Service in...
Showing results 1 to 3 of 3

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:13 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33