Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 25
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ChrisInVT
Forum: Hardware & Devices 09 Nov 2010
Replies: 6
Views: 19,581
Posted By ChrisInVT
Unfortunately neither of those options would...

Unfortunately neither of those options would work, we just need to bypass whatever security is disallowing us to delete those registry keys.
Forum: Network & Sharing 08 Nov 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
Also wanted to put this out there, but this is...

Also wanted to put this out there, but this is what fixed my work PC. After this I was able to use Malwarebytes again:
...
Forum: Drivers 08 Nov 2010
Replies: 6
Views: 11,861
Posted By ChrisInVT
To update this. I got the Bluetooth working. Know...

To update this. I got the Bluetooth working. Know how I fixed it? I went and purchased a pair of AZiO BTD211 dongles and all was good with the world. Works wonderfully under 7 x64
Forum: Hardware & Devices 08 Nov 2010
Replies: 6
Views: 19,581
Posted By ChrisInVT
Force delete registry key for USB device

Here's the situation... I recently replaced two aging XP machines with a pair of brand-new machines running 7 professional x86. These machines are used on an assembly line to test USB scales that we...
Forum: Network & Sharing 04 Nov 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
I got my broadcom-based card from Newegg, it's a...

I got my broadcom-based card from Newegg, it's a Rosewill PCIe gigabit NIC. Put be back $14 IIRC. It's worth trying.
Forum: Network & Sharing 04 Nov 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
On one computer where I work we were having this...

On one computer where I work we were having this problem, and disabling malwarebytes fixed it. Not sure what that was about, but it was a good straw grasp. What kind of network cards? I've only seen...
Forum: Network & Sharing 03 Nov 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
What are you running for anti-virus &...

What are you running for anti-virus & anti-malware?
Forum: Network & Sharing 30 Sep 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
The problem eventually went away on it's own, I...

The problem eventually went away on it's own, I think there might have been a windows update patch that corrected the problem (because my laptop started working correctly also).

What are you...
Forum: Drivers 30 Aug 2010
Replies: 6
Views: 11,861
Posted By ChrisInVT
Guarantee it doesn't. That was the first thing i...

Guarantee it doesn't. That was the first thing i tried.
Forum: Drivers 27 Aug 2010
Replies: 6
Views: 11,861
Posted By ChrisInVT
Sorry to bump something so old, but did you ever...

Sorry to bump something so old, but did you ever get this working correctly? I've tried almost everything and i can't get my dongle to work under 7 x64.
Forum: Tutorials 23 Jul 2010
Replies: 49
Views: 55,979
Posted By ChrisInVT
Thanks for this!!! It fixed the problem with my...

Thanks for this!!! It fixed the problem with my icon not refreshing. For some reason the ,0 was missing on all of them.
Forum: Network & Sharing 26 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
No dice with even the oldest Vista drivers....

No dice with even the oldest Vista drivers. There's no reason for the NICs to fun at full power when the computer first boots up, and then several minutes later they slow down and the system...
Forum: Network & Sharing 26 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
I fixed it! This speedtest was done on my server,...

I fixed it! This speedtest was done on my server, so upload/download is swapped for the actual PC in question.

6:32 PM > =======================================
6:32 PM > Creating temporary file...
Forum: Network & Sharing 26 Feb 2010
Replies: 12
Views: 22,720
Posted By ChrisInVT
Sorry to bump an old post, but this fixed my...

Sorry to bump an old post, but this fixed my problem on one of my three PCs having problems. Now I have to go try this on the others.
Forum: Network & Sharing 26 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
Alright, this is a CONFIRMED problem with Realtek...

Alright, this is a CONFIRMED problem with Realtek NICs.

I have a brand new PC I built at work:


AMD Phenom x4 955
4GB DDR3
Dual Realtek PCIe gigabit NICS
Forum: Network & Sharing 25 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
Yeah, I'm currently waiting on some new hardware...

Yeah, I'm currently waiting on some new hardware before I do any more testing. I've thought it was a driver issue from the beginning, but I was put off to the thought since I used different cards....
Forum: Network & Sharing 19 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
I don't have anything shared on the W7 machines,...

I don't have anything shared on the W7 machines, I also don't have anything shared on the XP machines either. All my shared folders reside on the server. When transferring files they're mostly...
Forum: Network & Sharing 19 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
Well, it seems to be only something to do with W7...

Well, it seems to be only something to do with W7 and these three HP/Compaq machines. My W7 VM doesn't have this problem, along with my pieced-together machine with W7. All three HP/Compaq machines...
Forum: Network & Sharing 19 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
...

...
Forum: Network & Sharing 18 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
Nobody?

Nobody?
Forum: Network & Sharing 14 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
No ideas anyone? Even tried updating Audio...

No ideas anyone?

Even tried updating Audio drivers with no success. No "real" W7 drivers for this exist so I've tried manually installing Vista drivers. Installing the Vista drivers over...
Forum: Network & Sharing 13 Feb 2010
Replies: 23
Views: 4,579
Posted By ChrisInVT
W7 Network actons lag PC, same problem multiple PCs

Let me start out saying I'm an IT specialist and have been working with PCs and networks for the past 16 years. I'm not your average joe that doesn't know the difference between his router and a RAID...
Forum: Tutorials 05 Jan 2010
Replies: 8
Views: 9,298
Posted By ChrisInVT
Also found out that if you use VNC to remote into...

Also found out that if you use VNC to remote into PCs, if that PC has FastAero you won't have any buttons whatsoever, so you have to shut down FastAero when you remote in.
Forum: Tutorials 30 Dec 2009
Replies: 8
Views: 9,298
Posted By ChrisInVT
I love this addon, but noticed a few glitches...

I love this addon, but noticed a few glitches with it...

1) If you have UltraMon and use the "Move Window" & "Maxamize to Desktop" buttons, they will disappear when using this.

2) Games HATE...
Forum: Tutorials 29 Dec 2009
Replies: 8
Views: 9,298
Posted By ChrisInVT
Good writeup, this is a welcome addition to my...

Good writeup, this is a welcome addition to my dual boot XP & 7 configuration.
Showing results 1 to 25 of 25

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:59 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33