Windows 7 Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: PagosaJL
Forum: Microsoft Office 27 Apr 2011
Replies: 8
Views: 2,549
Posted By PagosaJL
Thanks Guys. CreepinJesus, I actually don't show...

Thanks Guys. CreepinJesus, I actually don't show Mailto in the Protocols group. Irene, nope, it's already set that way. I'm starting to suspect a bad installation of outlook 2003 and may try to...
Forum: Microsoft Office 15 Apr 2011
Replies: 8
Views: 2,549
Posted By PagosaJL
Outlook 2003 and Win 7

I'm going to take another shot at this. I can't seem to get my Outlook 2003 to open a mail link from within a message. I clink on 'address@somewhere.com' and it opens a 'Locate Link Browser' box. ...
Forum: Microsoft Office 04 Mar 2011
Replies: 3
Views: 2,102
Posted By PagosaJL
Thanks Irene, but that doesn't do it. It's not...

Thanks Irene, but that doesn't do it. It's not web links I can't get to it's email address links. Any thoughts on that aspect?
Forum: Microsoft Office 02 Mar 2011
Replies: 3
Views: 2,102
Posted By PagosaJL
Outlook 2003 Issue

I'm now using Windows 7 32 bit with Outlook 2003. When in Outlook, if I click on an email address, instead of launching my outlook editor (word) to send a message, it pops up a "Locate Link Browser"...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:09 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33