Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 226
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: bobland
Forum: Graphic Cards 24 Jul 2014
Replies: 2
Views: 487
Posted By bobland
Rebooted machine without monitor cable. Rebooted...

Rebooted machine without monitor cable. Rebooted again with monitor cable. Worked.
Forum: Graphic Cards 24 Jul 2014
Replies: 2
Views: 487
Posted By bobland
Win thinks I have 2 monitors. Can't see "monitor 1"

I had a 2 monitor system. A few moments ago monitor 1 quit. I rebooted into safe mode and assigned monitor 2 to monitor 1. It still shows as monitor 2 so I don't get a menu bar and all right click...
Forum: Network & Sharing 15 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
I believe this is the default config for all...

I believe this is the default config for all Windows versions. I did not have to do this for my Professional version but apparently, the default version for Home is set with a comment. Why? I...
Forum: Network & Sharing 13 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
Solved! The solution could not have been more...

Solved!
The solution could not have been more simple. In the hosts file there were 2 lines with addresses, both commented out:
#127.0.0.1 localhost
#::1 localhost

I never saw anything that...
Forum: Network & Sharing 06 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
I tried your new recommendations. They got to...

I tried your new recommendations. They got to weebly a little faster but all goes to hell when we try to add content. Watching progress via Networx, the update rarely gets about 350 bytes, not...
Forum: Network & Sharing 06 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
Followed the instructions for both uninstalling...

Followed the instructions for both uninstalling and hosts file. On top of that we discovered a kink in one of the cables and replaced it. In the end, the new cable gave a faster overall response...
Forum: Network & Sharing 06 Jul 2014
Replies: 6
Views: 445
Posted By bobland
We're cable wired but have wireless for Roku. ...

We're cable wired but have wireless for Roku. When I go into the yard, I can pickup everything on my iPhone. However, when I use the radio stations on the iPhone, the music drops out or doesn't...
Forum: Network & Sharing 05 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
Since I know nothing about the hosts file, I...

Since I know nothing about the hosts file, I removed Flash and reinstalled it. I was asked to install Flash Runtime which I also did. It made the load faster but still could not do anything on the...
Forum: Network & Sharing 05 Jul 2014
Replies: 13
Views: 720
Posted By bobland
Wife cannot access weebly.com

She has a custom site there and has maintained it for the past 6 months. Suddenly, it takes over 60 seconds just to get into the site. Once there, she cannot upload content. On my computer, I can...
Forum: Network & Sharing 11 Jun 2014
Replies: 3
Views: 786
Posted By bobland
CenturyLInk Modem: blinking WPS button

I get this every once and a while. Is it something I should concern myself with? I did my due diligence but found nothing useful. CenturyLink's web site is useless on this topic. Some say to...
Forum: Browsers & Mail 31 May 2014
Replies: 5
Views: 814
Posted By bobland
Not solved! YouTube plays 15 seconds and I get...

Not solved! YouTube plays 15 seconds and I get the circle of death. All day.
Forum: Browsers & Mail 31 May 2014
Replies: 5
Views: 814
Posted By bobland
Fixed it. Was a cookie problem. I don't seem...

Fixed it. Was a cookie problem. I don't seem able to manage cookies like I did in the past. Now, in order to have ALL sites work correctly, I have to allow cookies. In the past I always blocked...
Forum: Browsers & Mail 31 May 2014
Replies: 5
Views: 814
Posted By bobland
No YouTube on new Firefox but Chrome OK

Seems like Google is playing games again. I cannot access YouTube at all on the new Firefox (29.1) but no problems with Chrome. In FireFox, I get a blue message box say, "Having Problems?" When I...
Forum: General Discussion 16 May 2014
Replies: 8
Views: 497
Posted By bobland
I use Macrium to run the backups. I think...

I use Macrium to run the backups.

I think what I'm trying to do is not possible. I want to create a Windows 7 boot disk on DVD/CD so I can boot my system in the event of a OS disk failure. ...
Forum: General Discussion 16 May 2014
Replies: 8
Views: 497
Posted By bobland
Can I boot from a CD if OS drive dies?

I recently had a scare when my SSD boot disk became unrecognizable by the motherboard. I tried to reboot the system and got errors (didn't make sense to me). I went into the BIOS and found that...
Forum: General Discussion 13 May 2014
Replies: 1
Views: 308
Posted By bobland
Sleep cmd not recognized on new motherboard

I built a new computer for my wife. The motherboard is an Asrock FM2A75M Pro4+, with an AMD A6-5400k CPU. Everything works fine, except for one thing. The CPU is an A series which means it has...
Forum: General Discussion 05 May 2014
Replies: 24
Views: 810
Posted By bobland
I can't recall the exact date of the OEM copy but...

I can't recall the exact date of the OEM copy but I'd venture to guess it's at least 3 years old. The entire process was done via pre-recorded "robot." At no time did I speak to a live person, nor...
Forum: Windows Updates & Activation 05 May 2014
Replies: 3
Views: 703
Posted By bobland
If this is normal then I'll stop worrying. ...

If this is normal then I'll stop worrying. Thanks for the support.
Forum: Windows Updates & Activation 05 May 2014
Replies: 3
Views: 703
Posted By bobland
Home Premium updates all the time

I recently upgraded my wife's computer and used the MS Telephone update line to move the Win7 Home Prem OEM to the new computer. Went without a hitch. Computer is running fine. Only problem is,...
Forum: General Discussion 05 May 2014
Replies: 4
Views: 493
Posted By bobland
Ran the Malwarebytes. Didn't detect anything. ...

Ran the Malwarebytes. Didn't detect anything. Currently, my system is running, what appears to be, OK. Thanks for the tips.
Forum: General Discussion 04 May 2014
Replies: 4
Views: 493
Posted By bobland
Computer went psycho for an hour

By this I mean, icons on the taskbar stopped working. I'd click them, they'd stay down and apps would not start. When I got Firefox to start it would only start in Safe Mode and deleted my add-ons....
Forum: General Discussion 03 May 2014
Replies: 24
Views: 810
Posted By bobland
Wasn't hard at all. Loaded the disc, let it do...

Wasn't hard at all. Loaded the disc, let it do its thing. When it came time to enter the Product Key, it didn't like it but asked if I wanted to activate via phone. I did this. The only problem...
Forum: General Discussion 01 May 2014
Replies: 24
Views: 810
Posted By bobland
I bought the OEM Win 7 at a local computer shop...

I bought the OEM Win 7 at a local computer shop because of the price. The original OS on the computer was pre Windows 2000, upgraded to W2000 then directly to Win 7 OEM.
Forum: General Discussion 01 May 2014
Replies: 24
Views: 810
Posted By bobland
It was installed years ago on the old computer. ...

It was installed years ago on the old computer. I really don't want to buy another license especially since the old computer is barely alive.
Forum: General Discussion 01 May 2014
Replies: 24
Views: 810
Posted By bobland
The new machine is home built. It's on my desk...

The new machine is home built. It's on my desk waiting for a new SSD and is otherwise all ready to go. So far, I'm reading that re-licensing an OEM license is a crap shoot. However, if I have to...
Showing results 1 to 25 of 226

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:43 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33