Windows 7 Forums

Showing results 1 to 5 of 5
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Sprat69
Forum: General Discussion 23 Oct 2009
Replies: 7
Views: 3,148
Posted By Sprat69
Vaio VGN-NS130E

I have been running Windows seven on this computer from the first betas. The final runs great! I am a happy camper!
Forum: General Discussion 23 Oct 2009
Replies: 4
Views: 795
Posted By Sprat69
Ordering from Microsoft

I ordered 3 copies of Windows 7 Home Premium on the preorder discount on 6-26-09. My order has not been shipped on the 23rd of October.They say they are still processing my order, yet they took out...
Forum: Installation & Setup 14 Jun 2009
Replies: 24
Views: 4,580
Posted By Sprat69
Why are you trying to use raid setting for one...

Why are you trying to use raid setting for one drive?:confused:
Sprat69
Forum: General Discussion 14 Jun 2009
Replies: 12
Views: 7,122
Posted By Sprat69
Hi all thanks for the advice but since we have a...

Hi all thanks for the advice but since we have a new version to try every few days, I decided to do a clean install of 7229 x64 and it activated right away!
:D
I'm still learning!
Sprat69
Forum: General Discussion 10 Jun 2009
Replies: 12
Views: 7,122
Posted By Sprat69
7201 won't activate

First time post, so please bear with me. I downloaded 7201 X86 and it installed fine, and is by far the best version to date, but now when I try to activate it, it says it can't connect to...
Showing results 1 to 5 of 5

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:15 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33