Windows 7 Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: Steve
Forum: Network & Sharing 08 Jul 2013
Replies: 18
Views: 17,726
Posted By Steve
USB attachment is wireless or Ethernet LAN? Did...

USB attachment is wireless or Ethernet LAN? Did you go into your BIOS and verify that LAN was enabled? SHould have defaulted to enabled but that would depend on where you got your mainboard. If it...
Forum: Network & Sharing 03 Jul 2013
Replies: 18
Views: 17,726
Posted By Steve
CP have you tried to update the LAN driver with...

CP have you tried to update the LAN driver with the Ethernet cable connected? Are you getting lights on the RJ45 jack?
Check the BIOS under Chipset Menu - Onboard Peripherals Configuration and...
Forum: Network & Sharing 28 Jun 2013
Replies: 8
Views: 2,449
Posted By Steve
Try re-installing your chipset drivers for the...

Try re-installing your chipset drivers for the Ethernet. Do you have wireless as well and are those working?
Forum: Network & Sharing 28 Jun 2013
Replies: 3
Views: 6,805
Posted By Steve
OK - The solution to the problem was the...

OK - The solution to the problem was the re-installation of the Ethernet chipset driver. This gave back the Local Area connection displayed in the Network and Sharing as a connection and in the...
Forum: Network & Sharing 27 Jun 2013
Replies: 3
Views: 6,805
Posted By Steve
requested screenshots attached

I re-installed the chipset driver for the Ethernet and the Local area Connection now displays when there is an internet connection and it shows on the connection in the network and sharing folder. ...
Forum: Network & Sharing 26 Jun 2013
Replies: 3
Views: 6,805
Posted By Steve
Local Area Connection Missing from network adapters but operational

I have no Local Area Connections showing up in my Network Connections folder. I have an operational network connection via the ethernet port on my HP pavillion running Windows 7 Ultimate and the...
Forum: BSOD Help and Support 17 Jan 2013
Replies: 4
Views: 2,445
Posted By Steve
still running without any more BSOD after Norton...

still running without any more BSOD after Norton removal tool and a re-install of Norton Internet security. Thanks, If I get a re-occurance I will post back.
Forum: BSOD Help and Support 15 Jan 2013
Replies: 4
Views: 2,445
Posted By Steve
Went to use the removal tool to remove Norton and...

Went to use the removal tool to remove Norton and the were some references to Norton Utilities 14 in the registry that prevented it from running. USed Norton support to remove all. They...
Forum: BSOD Help and Support 14 Jan 2013
Replies: 4
Views: 2,445
Posted By Steve
Random BSOD error 0x00000001 APC_Index_Mismatch

I have a BSOD. It occurs for the most part when the computer is not being actively used. Random timing. Says it is APC_Index_Mismatch.

I tried driver verification and was pointed at...
Showing results 1 to 9 of 9

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:45 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33