Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 180
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: ChrisPbass
Forum: Network & Sharing 28 May 2014
Replies: 1
Views: 399
Posted By ChrisPbass
Extremely slow LAN connection between 2 W7 PCs

I have 2 computers connected through a Linksys SE2500 (http://www.linksys.com/en-apac/products/switches/SE2500/). (http://www.linksys.com/en-apac/products/switches/SE2500/) It's either CAT 5e or 6. ...
Forum: Hardware & Devices 23 Apr 2014
Replies: 0
Views: 388
Posted By ChrisPbass
Asrock A75 Pro4-m USB3 problem

This is related to USB 3 failing - Asrock A75 Pro4-m
(http://www.sevenforums.com/hardware-devices/325843-blackx-5g-thermaltake-external-dock-hdd-not-regocnized.html)
W7 Pro 64
A75...
Forum: Hardware & Devices 22 Apr 2014
Replies: 1
Views: 429
Posted By ChrisPbass
Erratic Mouse behavior / Lenovo T520

Extremely annoying mouse behavior.

Lenovo T520
8GB memory
W7 64
SSD by Intel
Wireless MS mouse
Wired MS keyboard
Wired HP 425 printer
Forum: Installation & Setup 07 Apr 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
The drive the BIOS used combined mode is a year...

The drive the BIOS used combined mode is a year old so maybe that's why it did not just make it SATA.
Forum: Installation & Setup 06 Apr 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
Britton, What's the deal with the combined...

Britton,

What's the deal with the combined IDE mode? Seems like it would be useless on a system that's all SATA. I really doubt it but am I missing anything by disabling that mode?
Why would...
Forum: Installation & Setup 06 Apr 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
The problem with the dock was solved by either...

The problem with the dock was solved by either updating the AMD drivers or by nuking ASRock FastUSB. I have a feeling it was the chipset drivers.
Forum: Installation & Setup 03 Apr 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
So...deleting infcache.1 didn't do anything. ...

So...deleting infcache.1 didn't do anything. Dock still wants me to format the disk in the dock.
Frustrating...! ASRock has not replied.
Forum: Installation & Setup 03 Apr 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
Devices work in all of the U3 ports. Still need...

Devices work in all of the U3 ports. Still need to run through that tutorial. Maybe tonight.
Forum: Network & Sharing 03 Apr 2014
Replies: 17
Views: 137,421
Posted By ChrisPbass
I am no expert. Can you check the properties of...

I am no expert. Can you check the properties of the 2 folders through the NAS? Compare them?
Forum: Installation & Setup 01 Apr 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
Devices do work in the U3. The dock works...

Devices do work in the U3.
The dock works fine on other PCs w/U3.
The dock works fine in U2.
I will check out that tutorial.
Forum: Installation & Setup 01 Apr 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
AMD A6-3500 W764Pro ASRock A75 Pro4-M ...

AMD A6-3500
W764Pro
ASRock A75 Pro4-M
G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 14900) Desktop Memory Model
Sandisk 64Gb SSD for the OS
2 x Seagate NAS HDD...
Forum: Installation & Setup 01 Apr 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
It's f12 but it says it's not detecting my USB. ...

It's f12 but it says it's not detecting my USB. However, if I go to boot options the USB drive is in there...

Long story short though....It boots to the SSD now that the IDE/SATA/NON-AHCI drive...
Forum: Installation & Setup 01 Apr 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
I don't see how to take a screenshot but it looks...

I don't see how to take a screenshot but it looks just like this under Hard Disk S.M.A.R.T
Except the BIOS shows the serial # and the capacity

SATA3_1 - SSD
SATA3_2 3tb
SATA3_3 not detected...
Forum: Installation & Setup 31 Mar 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
Britton, I just noticed this. I have several...

Britton,
I just noticed this. I have several drives in the BIOS.
1, SSD
2, 2 3tb Seagates
3, 1 1tb Seagate.

I've never noticed this before but they read like this in BIOS/Storage Config...
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
Yes, I did save settings.

Yes, I did save settings.
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
I almost don't even want to reply.....but the f'r...

I almost don't even want to reply.....but the f'r reverted back to normal behavior and wouldn't boot w/o me pointing it to the SSD.

I'll follow the steps laid out above and post snaps of BIOS...
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
blue :-)

blue :-)
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
rear

rear
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
I'm not sure how to confirm that I actually am...

I'm not sure how to confirm that I actually am using USB 3 on this PC. Thoughts?
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
It says its 3. On other PCs it connects to USB3....

It says its 3. On other PCs it connects to USB3. USBdeview shows it as USB3.

The USB3 flash drive only copies @ 25Mb/s. Doesn't that mean the PC is only using USB2?
The dock transfers slowly...
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
I went into the BIOS to make sure USB 3 was...

I went into the BIOS to make sure USB 3 was enabled.
Under USB 3 there were 4 options and 3 or 4 options for each item. Enable/disable both/disable 3 only/auto.
It was set to auto. I set it...
Forum: Installation & Setup 26 Mar 2014
Replies: 225
Views: 6,391
Posted By ChrisPbass
Been quite a while but I was rooting around in...

Been quite a while but I was rooting around in the BIOS because of a USB 3 issue I"m having http://www.sevenforums.com/installation-setup/326127-usb-3-failing-asrock-a75-pro4-m.html
and I got the...
Forum: Installation & Setup 25 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
I just copied files from a USB 3 flash drive and...

I just copied files from a USB 3 flash drive and the copy speed is less than 20/mb /s which says to me that it's operating at USB 2 speeds. Any ideas?
...
Forum: Hardware & Devices 24 Mar 2014
Replies: 12
Views: 771
Posted By ChrisPbass
Not guilty. You put the cart before the horse....

Not guilty. You put the cart before the horse. :)[/QUOTE]

Are you helping??? I can't tell.
Forum: Installation & Setup 22 Mar 2014
Replies: 27
Views: 1,009
Posted By ChrisPbass
What do you mean? Delete the other thread? I...

What do you mean? Delete the other thread? I don't see how to do that. I marked it as solved.

I updated this thread while you were typing, apparently.

Basically - my PC does not see the...
Showing results 1 to 25 of 180

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:37 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33