Windows 7 Forums

Showing results 1 to 25 of 45
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: ToiletNinja
Forum: General Discussion 15 Sep 2013
Replies: 6
Views: 1,250
Posted By ToiletNinja
From what I've read on the internet, this seems...

From what I've read on the internet, this seems to be some sort of motherboard problem. If I could fix this without returning it, as I'm pretty sure I'm out of warranty for both the retailer and the...
Forum: General Discussion 12 Sep 2013
Replies: 6
Views: 1,250
Posted By ToiletNinja
Okay, so I have now tried plugging my HDMI cable...

Okay, so I have now tried plugging my HDMI cable from my computer to my TV. I still get the d6 code and no video output. What else could this be?
Forum: General Discussion 12 Sep 2013
Replies: 6
Views: 1,250
Posted By ToiletNinja
I've looked around some, and most people who get...

I've looked around some, and most people who get the d6 error 'No Console Output Devices are found' find the problem to lie in a faulty graphics card.

ASRock details Dr. Debug code d6 as 'The VGA...
Forum: General Discussion 11 Sep 2013
Replies: 6
Views: 1,250
Posted By ToiletNinja
I actually have a clear CMOS button on the I/O...

I actually have a clear CMOS button on the I/O panel which I used. I have removed the battery for 15 minutes, then replaced it and nothing seems to have changed.



I have a wireless keyboard,...
Forum: General Discussion 09 Sep 2013
Replies: 6
Views: 1,250
Posted By ToiletNinja
New build, been fine so far, now debug codes and no VGA signal

I usually leave my computer on whenever I leave to the store or something, then come back and everything is fine. This time, I came back and I see a red light coming from my computer; a debug code. I...
Forum: General Discussion 13 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Thanks for the help. I'm on PC #2 right now. I...

Thanks for the help. I'm on PC #2 right now. I decided to back up what I need to and reinstall. It worked. Thanks so much for your help. As for PC #1 (the one with the WD 1TB), I am about to RMA, I...
Forum: General Discussion 13 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I don't think I touched any cables. Last Known...

I don't think I touched any cables. Last Known Good Configuration and System Restore didn't help. I have no idea where to find Boot, Bootmgr and bootsect.bak, System Reserved shows up as if there is...
Forum: General Discussion 12 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Update: (This is on the PC I moved the bad HD to...

Update: (This is on the PC I moved the bad HD to test it, and now after removing it Win7 won't start on the good HD), I've tried marking partition 1 (the 100mb reserved) as active and doing startup...
Forum: General Discussion 11 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Is this on the PC you moved the bad HD to test...

Is this on the PC you moved the bad HD to test it, and now after removing it Win7 won't start on the good HD?

Are you sure Partition 1 is 100mb System Reserved and 2 is C? What are you working...
Forum: General Discussion 11 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Update; Marking partition 1 as active did not...

Update; Marking partition 1 as active did not solve the problem. Marking partition 2 as active gave me a 'bootmgr is missing' error.
Forum: General Discussion 11 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Yes, I ordered from newegg, they have a great...

Yes, I ordered from newegg, they have a great 30-day RMA policy.
Forum: General Discussion 10 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I have three computers; let's say #1 is the one I...

I have three computers; let's say #1 is the one I recently built with all new parts, that's the one that was supposed to have the WD 1TB. #2 Is an older one that I upgraded and has worked perfectly....
Forum: General Discussion 10 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
After taking out the hard drive after testing it...

After taking out the hard drive after testing it on a separate pc, that separate pc won't boot after 'Starting Windows' and just blue screens. Hopefully this one's an easy fix :\
Forum: General Discussion 09 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Update: Windows Chkdsk keeps giving me errors and...

Update: Windows Chkdsk keeps giving me errors and telling me to back up files, SeaTools doesn't seem to do anything at all, and the WD Diag gives me errors on the quick scan. The possibility for RMA...
Forum: General Discussion 09 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Yes, I've considered returning it, but I want to...

Yes, I've considered returning it, but I want to make sure I've done everything I can to try to fix it before I RMA.
Forum: General Discussion 09 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I was able to put it into this PC and am running...

I was able to put it into this PC and am running WD Data Lifeguard. The quick test failed abruptly within ~10 seconds due to an error, then it shows a red X and 'FAIL' right next to 'Quick test'. The...
Forum: General Discussion 09 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Alright, update. I can successfully enter...

Alright, update.

I can successfully enter the dlgdiag5.exe diagnostic system, doesn't matter if I select quick test, or extended test, after it runs for a bit, I get this;
...
Forum: General Discussion 07 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I have an untouched copy burned to DVD. I can...

I have an untouched copy burned to DVD. I can vouch for it because I've used the same exact DVD to install Win 7 on the computer I'm currently on and it works perfectly. I keep thinking this is a...
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Yes, the Clean command was completed...

Yes, the Clean command was completed successfully.

I tried the format command but it says I need to select a disk.

I enter 'SEL DISK 0' and it says

'The disk you specified is not valid....
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
Update: I got to FORMAT FS=NTFS...

Update: I got to

FORMAT FS=NTFS LABEL="WINDOWS 7"

and it gave me a

'DiskPart has encountered an error: The parameter is incorrect. See the System Event Log for more information.
...
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I'll try bypassing the UEFI and report back with...

I'll try bypassing the UEFI and report back with my results.
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
It might be a UEFI BIOS, I can see the letters...

It might be a UEFI BIOS, I can see the letters 'UEFI' everywhere on the BIOS, don't know if its obviously UEFI or not, but I have tried installing windows that way, but I can't remember what the...
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
I don't have the funds right now to buy an SSD,...

I don't have the funds right now to buy an SSD, or anything else for that matter. If you could point me to these free tools, I'd be very grateful.
Forum: General Discussion 06 Jul 2013
Replies: 44
Views: 2,533
Posted By ToiletNinja
New PC Build, Windows 7 doesn't want to install

This is a new build I put together about a day ago (updated system specs) and I can't get Windows 7 Ultimate x64 to install. During the install, right after the first 'restart computer' prompt, it...
Forum: Hardware & Devices 27 Apr 2013
Replies: 6
Views: 739
Posted By ToiletNinja
Oh no, the hard drive I was talking about is a...

Oh no, the hard drive I was talking about is a desktop hard drive, it's 160GB and it makes a lot of noise, so a 500GB upgrade for $60 would be fantastic. And yes, I had about 137 or so updates, I...
Showing results 1 to 25 of 45

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:16 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33