Windows 7 Forums

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: sarge74
Forum: Performance & Maintenance 29 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Well the mother board was a little salty. Spent...

Well the mother board was a little salty. Spent $320 for the Asus mobo, AMD Phenom II and 8 new gig of Ram. But my computer is running real fast and this process with your help here on the boards has...
Forum: Performance & Maintenance 28 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Solved! It was my mother board. It was going bad...

Solved! It was my mother board. It was going bad and not working the right way according to the guys at PC direct. Got a new processor and mobo. I'm off and running!
Thanks for all your help...
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Hey Mars, I wasn't able to use the prompt. I kept...

Hey Mars, I wasn't able to use the prompt. I kept telling me I needed to be an administrator. I must've done soemthing wrong. Like I said, I'm not very much of a techie with the computer stuff....
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
I used a proper windows 7 64 bit installation...

I used a proper windows 7 64 bit installation disk and made a clear install. I don,t remember if I did that before or after the ram was installed. Not sure if that matters. I'll try your scan...
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Here is a scene shot of where I was last night. I...

Here is a scene shot of where I was last night. I was in the middle of a render in Daz Studio 4.
Forum: Performance & Maintenance 24 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Really? Is there anyway to fix any of this...

Really? Is there anyway to fix any of this without reinstalling? That takes so much time to reinstall all my programs and stuff. Can you tell what has gotten messed up?
I appreciate your help. Thanks
Forum: Performance & Maintenance 23 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Thanks for all your help everyone. Hopefully I...

Thanks for all your help everyone. Hopefully I can figure out what's wrong.
Karl, I ran your script and here's what the mem file on my desktop said. Thanks



############## PHYSICAL MEMORY...
Forum: Performance & Maintenance 21 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Here's what I got installed (two) in a Gigabyte...

Here's what I got installed (two) in a Gigabyte GA-M61SME-S2 mother board. The mother board has two slots.
Newegg.com - G.SKILL 4GB 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Desktop Memory Model...
Forum: Performance & Maintenance 21 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
I had a good friend install the memory. We put in...

I had a good friend install the memory. We put in Two sticks of 4 gig. They were from G.Skill and supposedly pretested and warranties yadda yadda...
So something isn't reading right? And what about...
Forum: Performance & Maintenance 21 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Thanks Bear. Here's another. Hardware Reserve...

Thanks Bear. Here's another. Hardware Reserve still at 0. Is something wrong?
Forum: Performance & Maintenance 21 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
222647 Here's the screen shot. Thanks Marsmimar.

222647
Here's the screen shot. Thanks Marsmimar.
Forum: Performance & Maintenance 21 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Thanks for the input Gary. Very much appreciated....

Thanks for the input Gary. Very much appreciated. I am running windows 7 64 bit. I double checked using your directions and I am infact running "64 bit operating system".
Any ideas?
Forum: Performance & Maintenance 19 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Wow, over a hundred views and no one has any...

Wow, over a hundred views and no one has any ideas?
I'd sure appreciate if any of you could help me out. Thanks
Forum: Performance & Maintenance 19 Jul 2012
Replies: 38
Views: 5,548
Posted By sarge74
Win 7 not using all memory

Hi
I just upgraded to windows 7 64bit and went from two gig to 8 gig. Was looking forward to much better performance.
However I was topping out at 100% on the task manager at around 4 gig. I did...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:42 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33