Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: The application was not unable to start correctly (xc0000147). Click .


22 Aug 2010   #1

Win7
 
 
The application was not unable to start correctly (xc0000147). Click .

Since yesterday, I am getting the above message any time I try to start an application by double clicking on the explorer. The application used to work fine two weeks ago (last time I turned on my PC). I have not intentionally made any changes to the system.

Here's some details:

OS: win 7 64-bit, built 7600
Application: my own (32-bit), starts fine from the command line. older versions of the appl run fine as well from command line, but not from explorer.
I checked for missing dlls/paths in explorer; seem ok
System does not write anything to system logs.

I appreciate any help you can give me to guide troubleshooting

thanks, george

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 The application was not unable to start correctly (xc0000147). Click .




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33