Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: EGU-4 Engin problems


06 Sep 2010   #1

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 
EGU-4 Engin problems

This is a question for the AMD chaps...

I resently built a new rig,(c my specs), I then installed EGU-4 from my MB cd to regulate my cpu fan speed which is extremely loud when it runs at max.

So I set the app to AUTO which brings down the speed very well, BUT when I run prime 95 with the app on AUTO the temps reach alsmost 70 after a min or so an then I just quit prime95 because the fan speed doesn't pick up like it should.

But if I put the apps on high performance the speed is constantly at its max and very loud and after running prime95 for more then a hour the temps stay below 60.

So what's the problem, shouldn't EGU-4 increase the fan speed as the temps rise(its should that's what it's designed for, if it's set on AUTO)

I tried every version I could get my hands on.

Tnx


My System SpecsSystem Spec
.

07 Sep 2010   #2

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Hey,

I have another question....

When does the AMD 955 chip go into a thermal shutdown... I'm sure it should have done that already...but it hasn't, the temps just keep on climbing..
My System SpecsSystem Spec
Reply

 EGU-4 Engin problems




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:21 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33