Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: 480p+ youtube playback doesn't work in google chrome


02 Mar 2011   #11

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jettj12 View Post
updated google chrome, but to no avail. Trying a reinstallation.
wound up not reinstalling chrome. went with IE9RC instead.

My System SpecsSystem Spec
.

02 Mar 2011   #12

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tod1414 View Post
I have the exact same problem!! Has anything worked for you yet??
First off, welcome to the Seven Forums. Second, what browser are you using, because some are more reliable than others. For example, if you're using chrome, firefox, safari, or internet explorer, just reinstall them. If you are using a broswer like Opera, AOL Desktop, or something else, switch to one of the four main browsers.

Hope I helped!
My System SpecsSystem Spec
02 Mar 2011   #13

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

You can sometimes get problems viewing Youtube videos if you have an ad blocker running.
My System SpecsSystem Spec
.


12 Mar 2011   #14

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tod1414 View Post
I have the exact same problem!! Has anything worked for you yet??
I just installed IE9 instead. I figured out what the problem is. It was my installation of Camtasia Studio. It was buggy. It somehow affected Flash.

Check out this other thread: Zoom-n-pan speed stuck on instant in camtasia 7.
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2011   #15

Windows 7 Ultimate x64
 
 

i been read this thread and i have too same problem. on FIREFOX this not working after i install the new version of flash player. anyone can help me please?

thanks tom.
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2011   #16

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jettj12 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by tod1414 View Post
I have the exact same problem!! Has anything worked for you yet??
I just installed IE9 instead. I figured out what the problem is. It was my installation of Camtasia Studio. It was buggy. It somehow affected Flash.

Check out this other thread: Zoom-n-pan speed stuck on instant in camtasia 7.
Reinstalled Camtasia AGAIN, and fixed the zoom-n-pan bug. But, youtube won't necesarilly play 720p.
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2011   #17

Windows 7 Ultimate x64
 
 

anyone can help me please?
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2011   #18

Windows 7 Ultimate x86
 
 

First of all, don't "hijack" threads. Chances are your post will be overlooked.
If none of the former fixes helps, disable ALL extensions,set the skin back to the default one, restart FF and see if that works
(There is always the chance of poorly programmed extensions/skins messing up something else

If even that doesn't cut it, my last idea would be to start FF with a fresh profile and go from there.

Profile Manager - MozillaZine Knowledge Base

-DG
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2011   #19

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SledgeDG View Post
First of all, don't "hijack" threads. Chances are your post will be overlooked.
If none of the former fixes helps, disable ALL extensions,set the skin back to the default one, restart FF and see if that works
(There is always the chance of poorly programmed extensions/skins messing up something else

If even that doesn't cut it, my last idea would be to start FF with a fresh profile and go from there.

Profile Manager - MozillaZine Knowledge Base

-DG
Ok i will try this.
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2011   #20

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kado897 View Post
You can sometimes get problems viewing Youtube videos if you have an ad blocker running.
Doesn't happen to me with Firefox. That seem to be a Google Chrome only problem. That's one of my hitches with Chrome.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 480p+ youtube playback doesn't work in google chrome




Thread Tools



Similar help and support threads for2: 480p+ youtube playback doesn't work in google chrome
Thread Forum
Google Chrome doesn't work anymore ... Browsers & Mail
My Google chrome doesn't work like before Browsers & Mail
WMC doesn't show Youtube tv or Google Chrome tile in extras Media Center
Solved Google Chrome dont work with youtube search Browsers & Mail
480P on Youtube Browsers & Mail
Google Chrome = Youtube Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:08 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33