Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Sysinternals Autoruns Updated to v9.51


02 Jul 2009   #1

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 
Sysinternals Autoruns Updated to v9.51

Quote:
This fixes a bug with the Run As Administrator functionality on 64-bit Windows 7, a copy-to-clipboard bug where part of a line’s content was truncated, and is updated to show Windows 7 Sidebar Gadget configuration.
source

My System SpecsSystem Spec
.

03 Jul 2009   #2

windows 7 build 7232 x64
 
 

thanks for the heads up...an essential program for me
My System SpecsSystem Spec
03 Jul 2009   #3

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

You're welcome.

Unfortunately, when I get the new version, it still says 9.50, I can't tell if it's actually an updated version like it's supposed to be, or he just made a mistake somewhere and it's still 9.50 like it says.
My System SpecsSystem Spec
.


04 Jul 2009   #4

windows 7 build 7232 x64
 
 

yeah...you“re right about that
My System SpecsSystem Spec
04 Jul 2009   #5

Windows 7 Ultimate, Ubuntu
 
 

Yeah the 9.51 shows as 9.50 in the Help:About for me too.
also I think its a bit buggy.
My sidebar Gadgets tab is blank even tho i have start-up gadgets - so I assume that's wrong, and running it as Administrator and going to the gadgets tab either crashes Autoruns while it searches or leaves the tab blank.
My System SpecsSystem Spec
04 Jul 2009   #6

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Yeah, the tab shows blank for me too. I always run it as administrator, and like you said, the first time going to the gadget tab crashed it, and afterwards the tab is just blank. I think he screwed the pooch on it somewheres.
My System SpecsSystem Spec
04 Jul 2009   #7

 

It may have been re-uploaded again as it's showing v9.51 for me and the sidebar Gadgets appears to be working ok.
My System SpecsSystem Spec
04 Jul 2009   #8

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Hmm, just tried. still the same for me after getting rid of the old one and downloading it again.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Sysinternals Autoruns Updated to v9.51




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33