Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google chrome issue


07 Jul 2009   #1

 
Google chrome issue

after reinstalling 7229 it seem google chrome isnt work. ive tried older ones but no luck


im getting this error message..


aw, snap
something went wrong while displaying the web page to comtinue.

press reload or go to another page




but this page just remains when i try to any web page
.....


My System SpecsSystem Spec
.

07 Jul 2009   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 
chrome

Quote   Quote: Originally Posted by Gilly View Post
after reinstalling 7229 it seem google chrome isnt work. ive tried older ones but no luck


im getting this error message..


aw, snap
something went wrong while displaying the web page to comtinue.

press reload or go to another page




but this page just remains when i try to any web page .....
You could try un-installing chrome then re-installing it. It would help if you told us abt your computer.

Ken
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #3

Windows 7
 
 

are you using dev build? some of those builds are unstable and that happens

try uninstalling completely, even removing browsing history and reinstall

try out this build: http://dl.google.com/chrome/install/..._installer.exe
My System SpecsSystem Spec
.


07 Jul 2009   #4

 

computer specs are in the corner

yes ,,of course ive tried to reinsttall ,

and tried different versions

heres a snapshot of the problem

http://img9.imageshack.us/img9/3906/capturepmi.png
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2009   #5

Windows 7 Professional 64-bit
 
 

You need to use version 2.0 and above for Windows 7.
My System SpecsSystem Spec
08 Jul 2009   #6

 

Quote   Quote: Originally Posted by swarfega View Post
You need to use version 2.0 and above for Windows 7.
i know,,
i tried nearly them all but still that same problem

surely someones come accross this error message before
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google chrome issue




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33