Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "Browse for Folder" doesn't show anything / is blank when installing

13 Aug 2011   #1

Windows 7 Home Premium
 
 
"Browse for Folder" doesn't show anything / is blank when installing

so I just got a refurbished Acer laptop and am trying to install Super Anti-Spyware, but when I try to change the folder it installs to, the Browse for Folder window shows up blank.

(attached pic)

I searched different forums for help on this, and have already tried the command prompt solutions discussed in this thread:
"Browse for Folder" dialogs appear blank

to no avail

running /sfc scannow found a few problems and fixed them but even after I restarted the Browse for folder still shows up blank

Does anyone have any additional suggestions / ways you fixed this problem if you had it?

thanks a bunch



Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

14 Aug 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums 99problemswithw. Did you register both the 32 bit and 64 bit versions? If just the 32 bit in my suggestion in the other thread you referred to, then try this as well:

Start> Type cmd in search box> right click on cmd.exe in results above> click on Run as Administrator

When command prompt opens, type the following (notice the space) :

regsvr32 %windir%\syswow64\shdocvw.dll

Press Enter

regsvr32 %windir%\syswow64\browseui.dll

Press Enter

Reboot and see if problem is fixed.

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 "Browse for Folder" doesn't show anything / is blank when installing




Thread Tools



Similar help and support threads for2: "Browse for Folder" doesn't show anything / is blank when installing
Thread Forum
Solved Excel 2010 "File In Use" notification doesn't show Microsoft Office
Solved ie9 new browser opens "blank" windows 7. Changing it to "home" doesn't Browsers & Mail
"Sort by" doesn't show up in desktop context menu General Discussion
"Browse for Folder" dialogs appear blank General Discussion
"Browse for more pictures..." doesn't work. General Discussion
"View" button in Slide Show Gadget doesn't work Gadgets
"Add a Device" Box is Blank and does not show any devic General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:17 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33