Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Can't get RAIDXpert to work with IE9

03 Nov 2011   #1

Windows 7 Professional x64
 
 
Can't get RAIDXpert to work with IE9

Hi folks. I'm new to this forum, so please be patient with me while I get familiar with your customs and conventions on the forum. I wasn't sure if this is a suitable location for this question, but here goes..

One of my two RAID 1 drives on my three-month-old desktop (Windows 7 Professional on an AMD Phenom II 64x, Asus M5A88-V EVO motherboard) has become unavailable. I've plugged the drive into another SATA port where I can read and write to it just fine, so I know the drive is OK. Searches have revealed that others have had this problem and have corrected it by using RAIDXpert to rebuild the RAID from the good drive. So that's what I want to try.

I found RAIDXpert ver. 2.4 online and downloaded and installed it, but when I logged in to it the Host and Utility features were available but the RAIDXpert features were missing. I concluded that I needed a later version of the software, so I located file AMDXpert_V3215407_XPVistaWin7 and downloaded and installed it. When I try to run it the Internet Explorer connection fails with

Internet Explorer cannot display the webpage
http://localhost:25902/amd
resource localhost is not set up to accept connections on port "25902"

I'm fairly computer literate, but I'm not familiar with the details of socket connections on a PC, or with the tools available to troubleshoot them. Can anyone suggest how I should proceed?

Brad

My System SpecsSystem Spec
.

17 Nov 2012   #2

Win 7 64 bit
 
 

I had a similar problem, trying to launch RaidXpert from the shortcut, received HTTP ERROR: 500, org.apache.jsp.index_jsp. That was how I happened to find this blog.

I discovered I already had a browser window open with the RaidXpert html running. I thought maybe that was the problem, but before closing the browser, I bookmarked the URL. However, when I tried again to launch from the shortcut, I still got the same problem. So I tried launching the app from the bookmark, and that works fine.
If you enter the URL directly into browser (http://localhost:25902/amd/login.jsp) it works fine. Or bookmark it. Default userid/password is admin/admin.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't get RAIDXpert to work with IE9





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:16 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33