Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Vmware_installation_windows7

10 Dec 2011   #1

Windows 7 Professional 32-bit
 
 
Vmware_installation_windows7

Hi all,

I have a compaq persario CQ62-104TU with Windows 7 Pro running on it.
Specifications are as follows.

3GB RAM
320GB HDD
Intel Core i3 Processor.

I need to install VmWare Workstation on this machine. But after installation it asks for a reboot. After rebooting Windows will not come up.It comes till 'starting windows' and a n left out oblue screen(Similar to page fault) appears for just a second and gets rebooted again. Only safe mode can be used. I dont have any option lrft out other than reinstallation of OS. Please help.


Thanks
-Nakul

My System SpecsSystem Spec
.

10 Dec 2011   #2

Windows 7 Pro x64 -- PCLinuxOS KDE4 FullMonty 2011
 
 

If you can get into safe mode try uninstalling vmware & reboot. See how that goes.
My System SpecsSystem Spec
10 Dec 2011   #3

Windows 7 Professional 32-bit
 
 

@Hipster Doofus: Tried that, Cant uninstall, It says Failed : MSI missing.
I am sure my system config is pretty enough to run VmWare because I am runnung it on my HOME-PC which is lower config than the laptop.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Vmware_installation_windows7





Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33