Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: .NET problem


15 Apr 2012   #1

Windows 7 Ultimate x86
 
 
.NET problem

hello
everytime when I try to debug a program (which uses .NET) I get the error "... has stopped working". Then I click on "Debug the program" and then I get an error like something about JIT debigger. I tried to reinstall the program and tried to reinstall .NET, but none of both worked.

My System SpecsSystem Spec
.

15 Apr 2012   #2

Win7 Ultimate x64 SP1 / WCP x64 / Ubuntu 11 x64
 
 

Hello vraagtekenhet,

Before anything else, does this only apply to this program, and to this computer?
To ensure .NET framework is not corrupted, remove .NET Framework, and install it. Also, make sure you are running the latest version of .NET.
My System SpecsSystem Spec
15 Apr 2012   #3

Windows 7 Ultimate x86
 
 

The program works on other computer, it's really a problem with the computer. I also get this error when I am trying to open for example the Disk Management. This is really annoying. I already tried to reinstall, I first uninstalled with Revo Uninstaller and after-woods installed again, but it didn't work...
My System SpecsSystem Spec
.


15 Apr 2012   #4

Win7 Ultimate x64 SP1 / WCP x64 / Ubuntu 11 x64
 
 

I first uninstalled with Revo Uninstaller and after-woods installed again, but it didn't work... Are you saying that you weren't able to install it again?

Do a malware scan with MBAM, this may seem to be a malware.
My System SpecsSystem Spec
16 Apr 2012   #5

Windows 7 Ultimate x86
 
 

The install worked with errors. But I shall run the malware scan.
My System SpecsSystem Spec
13 May 2012   #6

Windows 7 Ultimate x86
 
 

I ran the malware scan, it found some malware so I removed the malware using the tool. Afterwoods I tried to install .NET 4.0 again but it gave me an error about a corrupt file...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 .NET problem




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33