Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Netgear WG111


11 Sep 2009   #1

Windows Vista
 
 
Netgear WG111

Hello. My internet stick (netgear WG1110) doesn't work on Windows 7. It's made for Windows XP, but there are Vista drivers for... I installed those drivers, more of them btw. But they all don't work. When I want to solve the problem, Windows saids that he can't solve it...

Somebody idea? Thanks.


My System SpecsSystem Spec
.

11 Sep 2009   #2

 
 

Hi,

You will need to run the main EXE file with compatability for Vista. Just right-click the file then select 'Compatability' then Vista. Now try running it.

I've setup Windows 7 on a mates machine and he has a Netgear WG111 and I've got it working fine for him

Hope this helps


OS
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2009   #3

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Hi and welcome to sevenforums

When you installed the vista drivers did you install them in compatibility mode? were they the correct version (32bit or 64)?

Ken

edit: dam you have AS type that one for you Jeff?
My System SpecsSystem Spec
.


11 Sep 2009   #4

Windows Vista
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Orbital Shark View Post
Hi,

You will need to run the main EXE file with compatability for Vista. Just right-click the file then select 'Compatability' then Vista. Now try running it.

I've setup Windows 7 on a mates machine and he has a Netgear WG111 and I've got it working fine for him

Hope this helps


OS
Thankyouthankyouthankyou... :P That worked for me. Really thanks. Super, quick answer. ^^ Love this forum when I have a question. :P
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2009   #5

 
 

That's great news mate. By all means checkout our extensive Tutorials section for all kinds of tipe & tricks for Windows 7
My System SpecsSystem Spec
29 Oct 2009   #6

Windows 7 Professional x64
 
 

hi all,

sorry to bring up this thread again.
i tried installing the "wg111v2_3_4_0" setup.exe in compatibility mode with Vista, but I still can't get it working.... anyone can help???

here is a screenshot from the device manager...
I am using Windows 7 Pro x64

(previously I was on WinXP SP3 x86 and device is OK...)

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Netgear WG111




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:33 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33