Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 & Live Messenger (Latest Version)

22 Sep 2009   #1

Windows 7
 
 
Windows 7 & Live Messenger (Latest Version)

Everytime I sign in to Live Messenger it disconnects me within 30 seconds with no error code or message. I have installed it on XP SP2, XP SP3, Vista, Vista SP1, Vista SP2 (all on the same machine) and Messenger runs fine. I have tried it in compatibility mode in Windows 7 but it still happens. I've done a clean install of both Messenger and Windows 7 and it doesn't work.

Specs - 3.2ghz Celeron 2gb RAM 1gb ATI Radeon 4870

My System SpecsSystem Spec
.

29 Sep 2009   #2

Win Seven Ultimate RTM
 
 

Same problem here
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2009   #3

Windows 7
 
 

Not sure what I did, but it isn't doing it anymore. Only thing I can think of is I got a new router, but all the settings are the exact same as they were on the one before.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Windows 7 & Live Messenger (Latest Version)




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:56 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33