Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "No DLL were found in the Waterfall procedure" Finally SOLVED.

01 Sep 2014   #21
saljul

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Have been dealing with this issues for weeks now and this seems to have fixed it, thanks


My System SpecsSystem Spec
.
01 Sep 2014   #22
Focus58

Windows7 Home Premium 64bit
 
 

Thanks for the welcome Layback Bear
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2014   #23
Gornot

Windows 7 Home Premium x64
 
 

I know this is kind of an old thread, and I'm not sure if the OP is still around to see this, but...

Wasn't it possible to force uninstall the application in programs like iObit Uninstaller and keep the dlls in question? Because force uninstall bypasses the original setup and you have to delete everything manually, both files and registry keys. That way you can keep the dlls needed while removing everything else...
My System SpecsSystem Spec
.

30 Oct 2014   #24
RobAZ87

Win 7 Professional x64
 
 

I have been using this forum informally for a while and finally decided to join after finding this post. Fixed a problem that has been really frustrating me. Perfect fix. Thanks to Contrabardus, lmicklus, and aaroux.
My System SpecsSystem Spec
08 Nov 2014   #25
bellchad

windows home prem 7 64
 
 
Thanks!

Worked for me, added that file and removed the others. thanks !
My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2014   #26
dwk983

Windows 7 Home Premium x64
 
 
Sorted

Thanks very much. Solved the problem.
My System SpecsSystem Spec
16 Dec 2014   #27
Boohan

Windows
 
 
Thank you

I put the file where you said and it worked, so thank you very much!
My System SpecsSystem Spec
05 Jan 2015   #28
hillofbeans

Win7 Home Premium 64bit
 
 
It worked

I have been fighting with this problem since this summer. I imagine that I probably uninstalled something during one of my "spring cleaning" attacks. I had to do the zip file plus the workaround.

The program was having trouble with was the Cyberlink Youcam version 3.5.2.4725

I am so happy right now.

Thank you!!!!
My System SpecsSystem Spec
12 Jan 2015   #29
ciaagent

7, 8
 
 

Thank you lmicklus and aaroux. That worked perfectly, the same issue showed on Cyberlink Youcam and the workaround fixed it.
My System SpecsSystem Spec
23 Jan 2015   #30
whatever999

7 64
 
 

Thanks. Also worked for me on Windows 8.1 using Aaroux's addition
My System SpecsSystem Spec
Reply

 "No DLL were found in the Waterfall procedure" Finally SOLVED.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
When I click "install now", it's saying "No device drivers were found"
Ok, now I get another problem... When I click "install now", I get a msg box that is saying 'no device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers, and then click OK' What should I do now?
Installation & Setup
Bootmgr not found, Bootrec /fixboot displays "Element not found"
Hello, I've run into a problem with my Windows 7 install. For context, I originally had Windows XP dual booting with Windows 7 because I wasn't sure if I wanted to make the upgrade at the time. Windows XP was on my old 300 GB HDD, while I had Windows 7 on my 1.5 TB HDD (with 83GB allocated into my...
General Discussion
[SOLVED] random BSOD around "ntoskrnl.exe+7cc40"
hello forum, i just wanted to share the findings regarding my BSOD error symptoms. to get assistance with troubleshooting you should follow the instructions given in: http://www.sevenforums.com/crashes-debugging/96879-blue-screen-death-bsod-posting-instructions.html however, as very...
BSOD Help and Support
Visual Studio 2008 Pro SP1: Error spawning "rc.exe" finally FIXED!
Hi All, This is my first VS2008 installation and I bumped to this error. Wasting much time googling the net showed bunch of lame solutions like "reboot pc, reinstall windows and etc..." I thought it is W7's incompatibility, however the problem is easily solved by adding additional component...
Software
BSOD after "Remote procedure call failed and did not execute"
-Windows Home Premium x64 -Windows Vista initially installed; Dell provided a windows 7 Installation CD once it came out. Hardware was bought ~December 2009. Installed Windows 7 once in 2010 and once earlier this year. When I tried to make the System Health Report, it came up with "The...
BSOD Help and Support
Win7 pro startup error "Boot MGR missing"/"Operating System Not Found
I just upgraded from Vista Home Premium to Win7 professional x64 hoping to fix the above mentioned problem. After a complete re-install Im getting the same errors. Im not sure of the proper terminology here, but during startup the computer does a scan of all hardware and "Volume 0" has a...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:58.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App