Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 & BlueSoliel

28 Aug 2014   #1
SomeUserName

Windows 7 Ultimate 64Bit (SP1)
 
 
Windows 7 & BlueSoliel

Ever since I installed BlueSoliel so I could use bluetooth headset w/ Windows 7 I have a Red X over my LAN icon even though I cam connected (Connected because i AM TYPING THIS.) aLSO WHEN i am on Twitter my internet is so slow that twitter is saying "Loading seems to be taking a while.
Twitter may be over capacity or experiencing a momentary hiccup. Try again or visit Twitter Status for more information" yet is working fine on my phone.

Does anyone know what bluesoliel is doing to my computer?


My System SpecsSystem Spec
.
28 Aug 2014   #2
HarriePateman

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

I would uninstall it, it would appear if it is "hogging" Your bandwidth.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #3
SomeUserName

Windows 7 Ultimate 64Bit (SP1)
 
 

Uninstalled with Revo and System scanned with iObit Advanced System care......Red X is still on LAN icon and I have no bluetooth headset anymore. Red X on Lan being the main issue b/c I still have a useless headset that plugs in via wires. Even though the Red X I am still able to post on here.


Attached Images
Windows 7 & BlueSoliel-capture.jpg 
My System SpecsSystem Spec
.

28 Aug 2014   #4
HarriePateman

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Okay, have you done a Full virus scan?

I have another thing would could try after this.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #5
SomeUserName

Windows 7 Ultimate 64Bit (SP1)
 
 

Could we skip the virus scan? Nothing came up when I installed it?
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #6
HarriePateman

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Not really no, virus and malware can take over our system at any time. They could / could not be the cause of your problem I think its best we check.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #7
SomeUserName

Windows 7 Ultimate 64Bit (SP1)
 
 

It will be a while then. I had to put AVG on Low priorty. I got like 5 other things Im trying to do here while trying to solve red x as well
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #8
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

You have IObit Advanced System Care. That means that you are in deep do do.

I recommend removing ASC and hope that it hasn't cause to much damage that can't be found and repaired without a clean install.

Many cases that have used ASC have to have a clean install to get their computer working as it should.
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #9
HarriePateman

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
You have IObit Advanced System Care. That means that you are in deep do do.

I recommend removing ASC and hope that it hasn't cause to much damage that can't be found and repaired.

Many cases that have used ASC have to have a clean install to get their computer working as it should.
Good spot!
My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2014   #10
SomeUserName

Windows 7 Ultimate 64Bit (SP1)
 
 

Ive been using ASC for Years and it has never failed me. The problem started when I installed bluesoliel about 3
hours ago.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 & BlueSoliel




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:52.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App