Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem after using softest


11 Dec 2009   #1

Windows 7 home premium 64 bit
 
 
Problem after using softest

I have Windows 7 Home Premium 64 bit. My computer froze while using Softest today. As such, I had to do a manual restart. I then resumed my exam seemingly without problem. However, when using my computer later, I have noticed a series of problems. 1)Ctrl-alt-del menu is messed up and the only option is to switch users 2)My shutdown button is gone and replaced only with the option to lock or switch users 3)My logon screen and ctrl-alt-del screen are stuck with the examsoft logo 4)My account picture was changed and I am unable to change it to anything else through normal options, except for a manual renaming of a .bmp to user. These are all that I have noticed so far, and I would appreciate your help on these issues.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Problem after using softest




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:13 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33