Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Need HelpAudio Problem

19 Sep 2010   #1

Windows 7 NVIDIA 2010 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_gdr.100618-1621)
Need Help: Audio Problem

Hello everybody

I'm a new register, And i get an error with my Audio Service, It not running, I started every Dependencies service, but it still not working, I have read some the same error in this 4rum but i can not solves my problem. So i need any member help me.

Here i am attached some images of audio problem:

Attached Thumbnails
Attached Images
My System SpecsSystem Spec

19 Sep 2010   #2

Windows 7/10 64 bit

First, you didn't fill out the system specs, which is needed for someone to help you.

Also what happened prior to this error? Did you uninstall something? or install something?

One general suggestion, go to the Device Manager and check the Sound Device for any error code and post that. If there are no errors, click the entry for the device and then Left click "uninstall" (do not uninstall drivers) and then restart the PC and when Windows starts it should detect and reinstall the device.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2010   #3

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer

Take a look at device manager to see if you have any yellow warnings.
My System SpecsSystem Spec

19 Sep 2010   #4

win 7 ultimate 64Bits

Hi Guys,

I am a new member, I also having problem with my on board supremeFX Fi HD audio sound card that came with ASUS maximus II formula. Driver problem with soundMax. Try everything but could not get it fixed. By the way HOW can I insert images like JungleBoy so that the problem would be easier to explain and understand.
Thanks in advance.
My System SpecsSystem Spec
20 Sep 2010   #5

Windows 7/10 64 bit

id102, it would be better (forume ettiquette) to make a new post rather than hijack an existing post.
My System SpecsSystem Spec

 Need HelpAudio Problem

Thread Tools

Similar help and support threads
Thread Forum
Blurry Text problem, EDID and registry editing problem on an AMD card.
EDIT:I have found a solution, using a DVI to HDMI cable on an amd card will fix this problem, this thread can now die, hopefully someone else will find it if they have this problem. Basically, i know what the problem is, but not how to rectify it. My tv (Sceptre X235BV-FHD, a rebranded sony...
Graphic Cards
problem event name startup repair offline - slightly different problem
Hi, Hoping somebody can help with this problem which despite trawling through these very helpful forums & tutorials, I have been unable to resolve. I have tried to include all the information possible although I am relatively new to this field so my terminology is probably not completely...
General Discussion
"A problem occurred while trying to open this message. A problem occur
HI, I'm new to the forum. When I receive mail in WLM, if I open it right away. problem. If I leave a message unopened then shut down and reboot I can't open the message. I get the error message... "A problem occurred while trying to open this message. A problem occurred. Please try...
Browsers & Mail
Laptop Windows 7 Problem/Software/Hardware? Keyboard problem
Okay, right now I'm currently trying to find out whats wrong with a keyboard that is on a laptop, after the computer starts there are some script errors, I don't know exactly what they are but I ran combo fix without safe mode and restarted the scripts went away...and it started working after...
Hardware & Devices
Cute Html problem and Video full screen problem
Hi I recently made a mistake and I did a full HP system restore and lost alot of my programs and have had to reinstall them. Some programs are there still but just seem messed up somewhat, like my Cute Html editor program. Suddenly, where there used to be the tabs you clicked on that would...
Windows Media Player Problem - Sound/skipping problem.
Oh look, another windows media player problem, lol. Well, it's something really weird, at first i thought it was just my computer being all slow or the file was messed up, No matter what movie or format i play it makes this weird screeching noise. It also lags pretty bad. I tried the scans, i did...
Music, Pictures & Video

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:03.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App