Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Common DLL not working... and I have no sound

02 Feb 2011   #1

windows 7 starter
 
 
Common DLL not working... and I have no sound

Hi

I keep getting an error message common dll not working, the option says its checking for solutions but doesnt find any. It seems to be connected to the fact that i have no sound from the internet!!

I'm using a Samsung N150 on windows 7 starter.

Please help...

My System SpecsSystem Spec
.

02 Feb 2011   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Go to search
Type device manager
In device manager find your audio card
Make sure there are not yellow markers by the card.
If you look ok, make sure that the driver is up to date.
My System SpecsSystem Spec
02 Feb 2011   #3
whs

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

You can try the sfc /scannow command in elevated Command Prompt. Maybe the system file checker can fix it.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Common DLL not working... and I have no sound





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:58 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33