Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Realtek problem, always says unplugged...


13 Feb 2011   #1

7600x64 ultimate, not SP1
 
 
Realtek problem, always says unplugged...

Fresh install of win7x64, dx58so board, realtek always says the connection is unplugged even when there is something plugged into the jack, it does the same for all the connections.

My System SpecsSystem Spec
.

14 Feb 2011   #2

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Are you talking about the 3.5mm jacks on front of your case?
My System SpecsSystem Spec
14 Feb 2011   #3

7600x64 ultimate, not SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by bassfisher6522 View Post
Are you talking about the 3.5mm jacks on front of your case?
both the front and back 3.5mm jacks are like that where they always show up as unplugged
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Realtek problem, always says unplugged...




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33