Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: RealTek Help!


05 Mar 2011   #11

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Are you getting any warning messages or error reports when you try it? If so, what are they? Have you tried running the installation file as Administrator?

My System SpecsSystem Spec
.

05 Mar 2011   #12

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

no error messages and tried running admin
still not working

Why is this computer trolling me T^T
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #13

Windows 7 Ultimate SP1 x64
 
 

Have you tried running the Intel Driver Update Tool:
Intel® Driver Update Utility
It should be able to detect the hardware, also can you post a snippet of the Device Manager, showing what items have the yellow exclamation points.

You should try updating your chipset. The above tool should detect that automatically for you.
My System SpecsSystem Spec
.


05 Mar 2011   #14

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Already used that update thingy but still nothing :C ,oh and here is the snippet
RealTek Help!-yellow-flag.png


My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #15

Windows 7 Ultimate SP1 x64
 
 

Okay, then try drivers from here:
Realtek
This directly from the realtek website.
Select to download the first file:
"Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file)"
EDIT:

It would also be good if you can run speccy:
http://www.piriform.com/speccy/download/standard
and fill out you systom information, or post a snippet here. This would let us know more about your computer hardware.
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #16

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Name:  Capture.PNG
Views: 9
Size:  83.4 KB


My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #17

Windows 7 Ultimate SP1 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ionbasa View Post
Okay, then try drivers from here:
Realtek
This directly from the realtek website.
Select to download the first file:
"Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file)"
Have you tried these drivers?
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #18

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Dumb question, but have you made sure the audio is enabled in the BIOS?
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #19

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ryuuseigun View Post
Already used that update thingy but still nothing :C ,oh and here is the snippet
Attachment 141828
Go into the BIOS and enable the onboard audio.
Install the Realtek driver, if needed.
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2011   #20

Windows 7 Ultimate SP1 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by profdlp View Post
Dumb question, but have you made sure the audio is enabled in the BIOS?
Wait, It has to be enables in the BIOS because it is showing up on Device Manager, if it was disabled then it wouldn't show.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 RealTek Help!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33