Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I lost my sound


04 Apr 2011   #1

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 
I lost my sound

It all started yesterday when I downloaded some new graphics(nvidia) and sound drivers(VIA) cuz I read in some threads that might be the problem for Fallout 3 crashing.After installing the drivers I lost my sound(And by the way after I lost the sound I ran the game without any problem...)...I tried uninstalling and installing but didnt help and then I reinstalled Windows 7 64Ultimate.And now after using my drivers which came with the PC I dont have sound again :?
SCR





My System SpecsSystem Spec
.

04 Apr 2011   #2

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Have a read through this and make sure your settings are correct:

http://www.sevenforums.com/sound-aud...und-error.html

Games and some other stuff can change the settings.

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2011   #3

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

But thats after I reinstalled my windows with format on C partition before that.Then I installed my drivers cd(which I used the first time I installed my Windows 7 Ultimate on this PC and it worked back then)
My System SpecsSystem Spec
.


09 Apr 2011   #4

windows 7 64 bits
 
 

Necesito el drivers del dvd sonic para windows 7 64 bits
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2011   #5

WIN7 Ultimate 64bit
 
 

been reading a great story about someone being lazy and just plugging their sound cables into the back (without looking) using guesswork.

Sound mysteriously worked with cable in wrong port for xmonths but when upgrading driver the sound stopped working!

Another punter on here solved his no-sound problem by adjusting the htz 16/44 sample rate/bit depth in the sound icon/playback devices/properties area

Another I remember is to check which is the Windows 'default sound' player - if you have a seperate sound card etc
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2011   #6

WIN7 Ultimate 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bloodprof View Post
But thats after I reinstalled my windows with format on C partition before that.Then I installed my drivers cd(which I used the first time I installed my Windows 7 Ultimate on this PC and it worked back then)
Thats prob the cause - you should let Windows 7 download latest system drivers it needs from t'internet first.

You prob. wacked on an older system/bus driver which has fecked it up.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I lost my sound




Thread Tools



Similar help and support threads for2: I lost my sound
Thread Forum
Lost sound, but windows thinks I still have it Sound & Audio
Movies lost their sound Sound & Audio
I lost sound and need help Sound & Audio
LOST SOUND Sound & Audio
Suddenly Lost All Sound Sound & Audio
Lost Network and Sound tray icons Customization
Volume Mixer lost IE sound... Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:08 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33