Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: need help like mad going crazy

27 Apr 2011   #1
xxadosxx

windows 7 x64
 
 
need help like mad going crazy

k so i have a samsung tv hooked the hdmi everyworks no sound i tryed uninstalling and reinstalling still says ati hdmi output not plugged in went to google did pretty much everything possible can anybody help ?


My System SpecsSystem Spec
.
27 Apr 2011   #2
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Do you have the HDMI sound driver installed? This is an extra driver for many interfaces.

Unless you fill out your system specs, it is difficult/impossible for members to give you specific advice.

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #3
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

yeah i have it installed ive pretty much tryed everything googles been saying
My System SpecsSystem Spec
.

27 Apr 2011   #4
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by xxadosxx View Post
yeah i have it installed ive pretty much tryed everything googles been saying
Have you had this working before, or is this a new installation?

Do you have a display like this in device manager:



Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #5
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

its always says not plugged in im just trying to get sound out of my lcd samsung it says its enabled and working
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #6
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

it just cant detect it for some reason ive been trying everything everyones been saying
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #7
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

ati mobility radeon hd 5650 1 gb vram intel core i3 370m 750gb hdd
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #8
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by xxadosxx View Post
it just cant detect it for some reason ive been trying everything everyones been saying
Have you tried another cable? It is not unusual for a cable to be defective, and this of course results in an error which says it is not plugged in.

Also, have you enabled the HDMI input setting on the TV?

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #9
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
27 Apr 2011   #10
xxadosxx

windows 7 x64
 
 

yeah the hdmi3 comes up but what does that have to do for the sound i get the picture just no sound
My System SpecsSystem Spec
Reply

 need help like mad going crazy




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
PLease help, going crazy! IP 239.255.255.250 over and over
Ok, so this is a complicated question, and Im not too computer savvy, but Im hoping someone can help me. On my peerblock (I dont use p2p programs...although I used to) I keep seeing over and over again it blocking an IP named State of Connecticut239.255.255.250 , and I also see 224.0.0.251 from...
System Security
Fan runs crazy, track-pad crazy, browser hangs, slow & unresponsive
Hi All, I hope someone here can help me as I can't go on with this crazy machine any longer... My machine is a 2012 Sony Vaio, I've just updated my system specs. What happens is the following: The fan runs for no apparent reason. It just takes off, loud and blowing out hot air even though the...
General Discussion
I get crazy!
Why is IE (regardless of version) changing the . to _ when I download a file (e.g. xxx.exe to xxx_exe or xxx.pdf to xxx_pdf)? The only thing I can do is to restart the Pc. On my laptop I use Windows 7 32 bit and on my desktop I use Windows 7 64 bit. Same error. On my work, I have asked our IT...
Browsers & Mail
New Tab gone crazy
I hope this is an easy question to answer. When I go File --> New Tab in IE9, instead of opening a new tab in my home page, it open to "about:Tabs". IS there anyway to force it open at my home page???
Browsers & Mail
Going Crazy
I have not made any changes to this machine and use McAfee Security Center which detects no virus problems so I do not understand what is going on. This week I am suddenly receiving the following error message when trying to open some e-mail:
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:04.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App