Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No surround in media center but works in media player


15 May 2011   #1

Windows 7 Ultimate x32
 
 
No surround in media center but works in media player

Using Shark007 codecs, SPDIF with passthrough. Windows 7 Media Center's speaker configuration has been set to 5.1 but I only get 2 channel PCM and no DTS and no Dolby 5.1.
When using Windows Media Player the surround sound works just fine.
Any clues?


My System SpecsSystem Spec
.

21 May 2011   #2

Windows 7 Ultimate x32
 
 
Shark007 issue

I unistalled the version of Shark007 and installed a previous release and now the surround sound works again
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No surround in media center but works in media player




Thread Tools



Similar help and support threads for2: No surround in media center but works in media player
Thread Forum
Windows Media Center & Media Player icons are missing Media Center
Use 64bit media center with 32bit media player Media Center
Windows Media Player vs Zune Software vs Media Center? Music, Pictures & Video
Media center 'jump' unresponsive but media player fine Media Center
Media Player and Media Center Hang when playing videos Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:14 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33