Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: SRS HD Audio Lab is not working with sound card


28 Jul 2011   #1

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 
SRS HD Audio Lab is not working with sound card

Hello,

That's my situation.

I have Sound Blaster X-Fi Go sound card and I am using SRS HD Audio Lab. SRS HD Audio Lab was selected as the default audio device and X-Fi effects (X-Fi CMSS-3d, Equalizer etc.) was working without any problem in Windows Xp. I have Windows 7 now and when i select SRS HD Audio Lab as the default device, Creative effects are not working, i must select "SB X-Fi Go!" to get them working but i can't use SRS HD Audio Lab in that case. I want to run two of them. Is it possible to do it in Windows 7?

Thanks.


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 SRS HD Audio Lab is not working with sound card




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33