Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows Audio Service not running after reboot


03 Aug 2011   #1

win7
 
 
Windows Audio Service not running after reboot

Windows 7 Pro fully patched, on a Dell Latitude

Occasionally on a reboot I see a red x over the speaker icon that indicates windows audio service is not running.

From Services, I can see Windows AUdio status = started, and is set for automatic start.

Simply adjusting volume or pressing laptop mute button on/off fixes the probelm.

Just annoying that this is happening. Any ideas?
thanks.
c

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Windows Audio Service not running after reboot




Thread Tools



Similar help and support threads for: Windows Audio Service not running after reboot
Thread Forum
The Audio Service is not running Sound & Audio
Solved The Audio Service is not running, Alienware M14x Windows 7 64-bit Sound & Audio
Windows Audio service not running ! But it is ? Sound & Audio
Solved The Audio Service is not running . Sound & Audio
Audio Service Is Not Running - Power Service Non-Existent Sound & Audio
audio service not running Sound & Audio
Windows Audio Service is not running - Automatic Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:34 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33