Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: No audio device installed - Realtek ALC 885

22 Sep 2011   #1

32bit
 
 
No audio device installed - Realtek ALC 885

Hi all

I have searched the web with no answers. I had to reformat my harddrive and since then unable to install the sound drivers.

I downloaded the latest R236 drivers restart the computer still same. I tried to install the soundcard using add legacy but after selecting drivers message "invalid access to memory location"

I have included screenshots too
Thanks



Attached Thumbnails
No audio device installed - Realtek ALC 885-1.jpg   No audio device installed - Realtek ALC 885-2.jpg  
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No audio device installed - Realtek ALC 885





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33