Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: VIA HD Audio Deck. Jack Plugged in/Jack plugged out

28 Dec 2011   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
VIA HD Audio Deck. Jack Plugged in/Jack plugged out

Hi guys

I have a very unusual problem related to the audio/sound of my system. I am running on Win 7 Ultimate x64. While I have Asus Mobo M4N68T-M LE V2. The problem is that when I start my system my audio works fine, but suddenly a pop-up message appears from the notification area "Jack plugged in"(VIA HD Audio Deck) and audio stops working. I dont get any sound from my speakers as well as from my headphones. I have checked everything from my Speakers to Headphones everything is working fine. But still I cant get any audio output from my system. Please help me out.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 VIA HD Audio Deck. Jack Plugged in/Jack plugged out




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:37 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33