Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works


24 Jan 2012   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works

Hello, Everything Was fine Until two days ago. I have audio in Windows media player, CD's, games and programs but for some very odd reason, I get absolutely NO audio in any browsers. That includes Google Chrome, FF, IE and even Safari. I have re-installed all browsers, re-installed java/flash player, re-installed all audio drivers and nothing works! I have a quad-core Gateway win 7 PC. Please help! Email me at averyfowler9@gmail.com if you have an answer.

My System SpecsSystem Spec
.

24 Jan 2012   #2

Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit
 
 

Hello fowler, and Welcome to Sevenforums.

It is probably not a very good idea to list your email in a public forum where anyone could potentially use it to send you spam (unless you want people to send you answers to your email, thus giving you their email address *Gasp* are you a spammer?). Which begs the question of why you would want someone sending you the answer via email instead of through this forum.

Now to the problem at hand for this forum. Please answer all of these questions: When did this problem start? What antivirus do you run? Have you changed any registry items? Have you installed a 3rd party firewall? Why do you have all the major browsers installed (this one just because I'm curious)? Can you go to youtube and play a video, and can you hear sound then?
My System SpecsSystem Spec
26 Jan 2012   #3

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Have you checked the volume mixer? Maybe the level for the browsers was reset somehow.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:14 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33