Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Realtek HD Changing Jack output reassignments ( FIX )

16 Aug 2009   #71

Windows 7
 
 

Weird, I just don't have Settings\DevType_0888_SS147b1083 or something like that. What's the issue?
http://i26.tinypic.com/2en3oyx.jpg

My System SpecsSystem Spec
.

17 Aug 2009   #72

W7 RTM x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nitrous View Post
Weird, I just don't have Settings\DevType_0888_SS147b1083 or something like that. What's the issue?
http://i26.tinypic.com/2en3oyx.jpg
check in 0001 not 0000
My System SpecsSystem Spec
17 Aug 2009   #73

Windows 7
 
 

There's no such key in 0001-0007. I've opened all possible openable keys - nothing.
My System SpecsSystem Spec
.


18 Aug 2009   #74

W7 RTM x64
 
 

search for something which contains realtek
My System SpecsSystem Spec
19 Aug 2009   #75

windows 7
 
 

don't know if this has anything to do with this problem, BUT when I plug my headphones into my mike jack I get the PU that asks me which device I just plugged in. I chk headphone and everything works like it did in XP.
no wiring changed.
with one of the drivers I did get a reaction when I UNPLUGGED the headphone from the headphone jack, but the result was the same since it never gave me the PU when I plugged it in.

I think my problem is drivers. using 2.30 and been thru all of them.
realtek has the problem. maybe they will fix it.
maybe all this is the same issue.
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #76

Windows 7, windows XP, windows server 2003
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nitrous View Post
Weird, I just don't have Settings\DevType_0888_SS147b1083 or something like that. What's the issue?
http://i26.tinypic.com/2en3oyx.jpg
Im also having the same problem
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #77

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by min0777 View Post
Im also having the same problem
(Re)install the newest Realtek audio drivers.
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2009   #78

Windows7 SP1
 
 

Any chance to apply that on ALC650 (nForce2 MCP-T APU)? I mean these are all software based, aren't they?

Some Registry excerpts
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2009   #79

Windows 7
 
 

OMG

Just registered!

I have to thank Neilsouth, coz the fix worked great for me! (Windows 7 RTM)

Now a question:

Why the hell this Realtek drivers have no popup asking what was plugged ?? (Link Windows XP drivers...)

Is that a temporary bug that would be soon fixed??

Thx in advance!
My System SpecsSystem Spec
23 Aug 2009   #80

Windows 7
 
 

well i have windows 7 RTM as well and the newest realtek drivers and it didn't work for me. and i know that this version doesn't ask what was plugged like windows xp drivers do, but you can download a single file from windows xp drivers and you'll get that, however you'll be able to change every speaker to be front speaker, which is not really 5.1. and i don't think its a temporary bug cause that has been going on for a while now.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Realtek HD Changing Jack output reassignments ( FIX )





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33