Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: " Unspecified Error " When using WMP Classic , Please Help !!!

31 Mar 2012   #1

Win 7 Ultimate x64
 
 
" Unspecified Error " When using WMP Classic , Please Help !!!

Hi guys , first of all , sorry for my bad english , i usually get this error many times since using windows 7 ultimate 64 bit , after reinstalling windows 7 with various version , it's still the same , and this problem also lead to others like : can not play movie file or audio file in wmp or wmp-classic , some programmes did not work as well . If you guys know how to fix it , please help me . Thank you very much Klitecode is the newest one and driver also .(See the picture below )



My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 " Unspecified Error " When using WMP Classic , Please Help !!!




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:32 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33